ON JE IZBO POLICAJCE U SREMČICI Ceo komšiluk godinama živi u strahu od njega, tukao je i majku! (FOTO)
Foto: ATA Images

On se tereti za pokušaj teškog ubistva, a njegovi susedi kažu da im ovaj mladić godinama pravi probleme, zbog čega su živeli u strahu.

Napad na policajce, koji su došli na poziv građana, dogodio se ispred zgrade u kojoj stanuje osumnjičeni. Uhapšenom Urošu K., kako kažu njegove komšije, ovo nije prvi haos koji je napravio.

- Nadamo se da je policajac dobro, a da on neće skoro izaći na slobodu. Od kad se doselio ovde sa majkom pre 10 godina, ne prestaje da nas uznemirava. Na vrata nam zvoni kad god mu padne na pamet, traži nam pare, hranu, cigarete, zatim zahteva da mu kuvamo kafu - kažu žitelji zgrade u Sremčici i dodaju:

- NJega kad uhvate te bubice, napravi krš i lom. Pre mesec dana je napao i svoju majku, mislim da ju je tukao i ona ga je prijavila policiji. Tada su ga odvezli u psihijatrijsku ustanovu, ali je majka posle nekoliko dana potpisala saglasnost da se on vrati kući, a ona je pobegla kod ćerke, tako da trenutno nije ovde.

ON JE IZBO POLICAJCE U SREMČICI Ceo komšiluk godinama živi u strahu od njega, tukao je i majku! (FOTO)

Fejsbuk

 

Komšije kažu i da je Uroš K. i pre nekoliko meseci napravio veću štetu u zgradi.

- Macolom je razlupao stepenište na ulazu. Komšinici je na nov auto stavio tegove i nije hteo da ih skine. Ćerku od komšije je pre nekoliko dana napao - kažu on.

- Nepredvidiv je i nikad se ne zna sa njim šta vas čeka. Njegova majka nas je od početka ubeđivala da je on tužan zbog smrti oca, ali vremenom smo shvatili da ima ozbiljan problem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nenad

07.11.2021 16:49

Prinudni rad da sadi krompire pa posle par godina na terapiju tek!