OSUMNJIČENI IZA REŠETAKA Hapšenje zbog paljenja automobila Snajperove devojke (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Sumnja se da je on 7. oktobra izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, tako što ih je prethodno polio zapaljivom tečnošću. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Te večeri, podsećamo, zapaljena su dva skupocena automobila marke "BMV X5" i "mercedes", A klase, koja su u potpunosti izgorela. Vozila su u vlasništvu porodice devojke U. J. (23) iz Novog Sada, koja je pre toga policiji prijavila sugrađanina Slobodana Milutinovića Snajpera, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, da je maltretirao i tukao, posle čega je on uhapšen.

Pričinjena je velika materijalna šteta, i niko nije povređen, a porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi i navodno su parking mesta zakupljena za ta dva vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vatra na automobilima je buknula pola sata iza ponoći, a na snimku koji se sutradan ujutro pojavio na društvenim mrežama vidi se da parkiranim automobilima na pomenutoj adresi prilazi muškarac sa kapuljačom na glavi, a ubrzo zatim staje u ulaz u zgradu.

Kada su se prolaznici udaljili odatle, on prilazi kolima i benzinom iz flaše najpre poliva crni automobil, a zatim i crveni, parkiran pored. Buknuo je plamen, a nepoznati je pobegao odatle. Na snimku se još vidi da mu se zapalila patika.

BRANIO SE ĆUTANJEM

Osumnjičeni Milan R. se nije opirao hapšenju, a na saslušanju u policiji se, kako saznajemo, branio ćutanjem.

- Nije hteo da kaže ko ga je poslao da zapali automobile. Ne negira da nije i navodno, on nema direktni kontakt sa Slobodanom Milutinovićem zvanim Snajper - kaže izvor upoznat sa istragom.

On bi u utorak trebao da bude priveden na saslušanje u osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Komentari (0)

Loading