JEZIVE PRVE FOTOGRAFIJE UDESA U HRVATSKOJ Automobil u potpunosti uništen (FOTO)
Foto: Shutterstock

 

Kako hrvatski mediji prenose, oko 16 sati do nesreće je došlo na autoputa A3 i to u trenutku dok je 25-godišnji vozač kamiona hrvatskih tablica , a na koji je bila zakačena prikolica na sprat za prevoz vozila, nameravao sići sa autoputa.

No u tom je trenutku, došlo do sudara sa vozilom srpskih tablica u kojem su bila dvojica mladića starih 38 i 35 godina i jedna devojka, navodno članovi iste porodice iz Srbije. Od siline naleta, podlegli su nažalost zadobijenim povredama.

Hrvatski vozač kamiona trenutno se nalazi u policiji na ispitivanju kako bi se čula njegova strana priče i usporedila s dinamikom utvrđenog užasa na mestu nesreće. Neslužbeno se saznaje da je prošao alkotest, ali će finalnu reč dati analiza krvi i urina koji će mu biti izuzeti narednih sati, prenosi Jutarnji. hr.

Takođe, tela tragično preminulih osoba po dovršetku uviđaja biće odvezena na obdukciju u bolnicu kako bi se potvrdili njihovi identiteti kao i uvidelo je li možda vozaču srpskog vozila pozlilo tokom vožnje ili je, pak, nešto drugo kumovalo tragediji poput kvara na vozilu, puknuća gume, klizavog kolovoza od kiše .

Komentari (4)

Loading
Zlatko

22.10.2021 21:38

Naleteo je na kamion koji se kretao zaustavnom trakom. Velika tragedija ali smatram da je vozač putničkog vozila isključivi krivac za besreću.

Ime

23.10.2021 10:23

@je - Iz Sombora. Dva momka i njihova majka.

Vesna

13.11.2021 18:10

Najiskrenije saučešće porodici, tuga 😪. Neka ih Andjeli čuvaju.