DIJANA HRKALOVIĆ U LEZBO AFERI Procurile provokativne fotografije, liže je atraktivna crnka! (FOTO)
Privatna arhiva

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, navodno je slala provokativne fotografije saradnicima, ali i ljudima iz kriminalnog miljea.

Nakon što su procurile njene slike u čipkastom donjem vešu i halterima, sada su se pojavile i njene slike sa ženama.

Privatna arhiva

 

Kako se vidi na fotografijama, Hrkalovićeva pozira nasmejana, dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava da dodirne njeno lice.

Očigledno je da se aludira na seksualne odnose.

Inače, Hrkalovićeva je navodno svoje erotske slike slala u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji (ministru) i krimosima, a izvor Kurira navodi da je većina provokativnih fotografija nastala upravo na njenom tadašnjem radnom mestu, u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Privatna arhiva

 

Tako su pre nekoliko dana u javnost procurile njene provokativne fotografije, a na jednoj od njih otkopčala je pantalone i pokazala čipkaste gaćice.

Podsetimo, Dijana Hrkalović se krivičnom prijavom tereti da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića da ne dostavi na vreme telefonske izveštaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao "ubistvo na šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno oslobođen Veljko Belivuk.

Komentari (1)

Loading