NEĆE BITI U GROBU SA SNAJOM Zoran Marjanović otkriva gde će biti sahranjen njegov otac
Printscreen

Vladimir Marjanović (68), otac tekstopisca i kompozitora Zorana Marjanovića (41), optuženog za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović (33), neće biti sahranjen u istoj grobnici sa snajom.

Ovu informaciju za naš list je potvrdio i sam Zoran, koji nam je rekao da će njegov otac biti pokopan u porodičnoj grobnici na groblju Zbeg u Borči.

– Neće biti sahranjen gde i Jelena. Biće pokopan posebno – rekao je Zoran za Objektiv.

Prema informacijama do kojih smo došli od ljudi koji dugo poznaju Zorana, kada bude došao taj dan, on ne namerava da bude sahranjen ni pored supruge ni pored oca. Naš izvor nas je podsetio na to da je Marjanović jedanom izjavio da mu je želja da bude kremiran i da je to njegov put pročišćenja.

Kako saznajemo od istog izvora, Zoran je preksinoć proveo još jednu besanu noć u porodičnoj kući u Borči.

– Sav je podbuo. Ne spava, jako je potresen. U kući je sa majkom Zoricom, koja je nepokretna od posledica moždanog udara. Zoran sve ovo teško podnosi jer je jako vezan za roditelje. Prima saučešća kolega sa estrade, onih kojima je pisao i komponovao pesme, ali i komšija – naveo je izvor Objektiva koji je juče bio u kući Marjanovića.

KO DOLAZI NA SAHRANU

Jedna od onih koja je izjavila saučešće Zoranu je pevačica Nada Topčagić.

– Izjavili smo saučešće, ali nećemo moći da dođemo na sahranu jer smo van zemlje – rekao je za Objektiv Nadin suprug Zlatko. Sve poslove oko sahrane oca preuzeo je na sebe Zoranov mlađi brat Miloš. Na vratima kuće Marjanovića juče se samo pojavila Vera, kuma Marjanovića, koja je od juče u crnini. Ispred kuće je bio parkiran Zoranov „mini moris”, kao i automobil njegovog sina iz prvog braka Uroša.

I u četvrtak na kući nije bilo istaknute Marjanovićeve umrlice. Vladimir Marjanović biće sahranjen u ponedeljak u 12 sati na groblju Zbeg u Borči, a opelo počinje u 11 sati, rekao nam je njegov sin Zoran. Ono što je izvesno je da sahrani neće prisustvovati Zoranova majka, Vladimirova supruga Zorica, zbog teškog zdravstvenog stanja.

ODNOS VLADIMIRA I JELENE

Inače, kada je reč o odnosu pokojnog Vladimira sa ubijenom snajom, važno je podsetiti da je on uvek tvrdio da je Zoran nevin, a neposredno posle Jeleninog ubistva snahu je opisivao kao „anđela za koga ne zna ko je mogao da digne ruku na nju”. Posle hapšenja sina šokirao je javnost izjavom da je pravi ubica Jelenin ljubavnik tajkun.

‒ Ćutao sam jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, oni hapse mog Zorana ‒ rekao je medijima Vladimir u septembru 2017. Ipak, ime Jeleninog ubice nije otkrio, već je iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči u procesu koji se vodi protiv njegovog sina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading