NAŠLI GA KRVAVOG U TRAVI Misteriozna smrt Miloša Avdulaja (22) iz Vladimirovca
Alo.rs

 

Kako saznajemo, sumnja se da je Miloš stradao oko jedan sat iza ponoći. Pored tela policija je pronašla i njegov bicikl, koji je bio bez oštećenja. Dok se čeka izveštaj obdukcije, istraga ide u dva smera - jedan je da je Miloš nasmrt pretučen, a drugi da je stradao u saobraćajnoj nesreći.

NAŠLI GA KRVAVOG U TRAVI Misteriozna smrt Miloša Avdulaja (22) iz Vladimirovca

Alo.rs

Foto: M. Jošida

- Na telu nastradalog uočene su povrede glave, ali i tragovi koji bude sumnju da je pretučen. U prilog te teze govori činjenica da je njegov bicikl bez ijedne ogrebotine. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je na drugom mestu ubijen, a potom donesen i ostavljen tu. Naravno, to je samo jedan od pravaca istrage - kaže izvor Alo!.

Bio je dobar momak

O nastradalom mladiću meštani imaju samo reči hvale.

- Pre nekoliko godina je ostao bez oca i tad je morao ubrzano da odraste. Živeo je sa majkom, bratom,  sestrom i dedom, a radio je u Beogradu kao keramičar - rekli su meštani. 

Na asfaltu, nekih 50 metara dalje od mesta gde je pronađeno Miloševo telo, juče se mogla videti krvava mrlja. Ali osim te krvi, drugih tragova da se tu nešto desilo nije bilo.

- Utvrđuje se i na koji način je Miloš prešao tih 50 metara jer nema nikakvih tragova, a on je bio sav obliven krvlju. Postoji i sumnja da je negde drugde udaren kolima, pa je taj neko dovezao njegovo telo i bicikl - kaže naš sagovornik.

NAŠLI GA KRVAVOG U TRAVI Misteriozna smrt Miloša Avdulaja (22) iz Vladimirovca

Alo.rs

Foto: Facebook

Vlasnika kuće ispred koje je pronađeno Miloševo telo zatekli smo juče kako pere krv sa travnjaka. On je pojasnio da je još u šoku i da mu nije jasno šta se dogodilo.

- Probudila me je graja i kada sam izašao, video sam policiju. Kasnije sam čuo o kome se radi - rekao je Slobodan.

Tokom jučerašnjeg dana brojna familija i prijatelji su se okupili ispred Miloševe kuće u naselju Kolonija. Međutim, nisu bili raspoloženi da razgovaraju sa novinarima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading