POLICIJA PRONAŠLA POČINIOCE ZVERSTVA U SRBOBRANU Krivične prijave protiv dvojice maloletnika!
Foto: Printscreen

Kako se nezvanično saznaje identifikovana su dvojica maloletnika od 16 godina.

- Policija je pronašla ko je obesio mačke. Reč je o dvojici dečaka koji imaju samo po 16 godina. Svaka čast policiji što je brzo pronašla počinioce ali nas je dotukla činjenica da su tako mladi, a da već u tim godinama čine ovakve stvari - rekao je jedan od meštana naselja Jamure i dodao da ne zna šta da očekuje od dvojice dečaka kada odrastu kada su sa toliko godina spremni da urade ovakvo zverstvo.

- Šta da očekujemo od njih kada su dva bespomoćna bića ubili na ovakav način. Kome su te mačke bile krive - kaže sagovornik.

Kako se saznaje protiv maloletnika koji su osumnjičeni da su juče obesili mačke o kablove biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

- Ko god je video, ostao je zatečen pred slikom kojoj nije mesto u 21. veku - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama ispod objavljenih fotografija koje su se danas vrlo brzo proširile društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sale

31.07.2021 23:10

I Apatin ima golubara koji godinama truje i gađa dijabolama komšijske mačke. I nikom ništa. Obraz ko đon.

Maca

01.08.2021 07:27

Strašno je to što su uradili, ja bih njima dala lično nešto da rade vezano za društveno koristan rad npr da razvrstavaju smeće. To bi mi radili godinu dana i još velika novčana kazna za takvo delo. Šta očekivati od takvih monstruma kad budu stariji.