POLICIJA PRONAŠLA POČINIOCE ZVERSTVA U SRBOBRANU Krivične prijave protiv dvojice maloletnika!
Foto: Printscreen

Kako se nezvanično saznaje identifikovana su dvojica maloletnika od 16 godina.

- Policija je pronašla ko je obesio mačke. Reč je o dvojici dečaka koji imaju samo po 16 godina. Svaka čast policiji što je brzo pronašla počinioce ali nas je dotukla činjenica da su tako mladi, a da već u tim godinama čine ovakve stvari - rekao je jedan od meštana naselja Jamure i dodao da ne zna šta da očekuje od dvojice dečaka kada odrastu kada su sa toliko godina spremni da urade ovakvo zverstvo.

- Šta da očekujemo od njih kada su dva bespomoćna bića ubili na ovakav način. Kome su te mačke bile krive - kaže sagovornik.

Kako se saznaje protiv maloletnika koji su osumnjičeni da su juče obesili mačke o kablove biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

- Ko god je video, ostao je zatečen pred slikom kojoj nije mesto u 21. veku - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama ispod objavljenih fotografija koje su se danas vrlo brzo proširile društvenim mrežama.

Komentari (2)

Loading
Sale

31.07.2021 23:10

I Apatin ima golubara koji godinama truje i gađa dijabolama komšijske mačke. I nikom ništa. Obraz ko đon.

Maca

01.08.2021 07:27

Strašno je to što su uradili, ja bih njima dala lično nešto da rade vezano za društveno koristan rad npr da razvrstavaju smeće. To bi mi radili godinu dana i još velika novčana kazna za takvo delo. Šta očekivati od takvih monstruma kad budu stariji.