horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Prilično ste energični i optimistični kada je posao u pitanju. Vaši napori donose rezultate ukoliko je posao vezan za saradnju sa inostranim saradnicima i zakonom.
LJUBAV: Postoji osoba koja vam se jako dopada i koja vam je stalno u mislima. Ponašate se netipično u smislu da još uvek ne preduzimate nikakav korak da joj se približite.
ZDRAVLJE: Mogući su zdravstveni problemi vezani za disajne organe i nerve. Skloni ste drastičnim promenama raspoloženja tako da možete biti čas nervozni čas neraspoloženi.
Bik

Bik

POSAO: Ukoliko budete posao odrađivali u žurbi nećete dobro proći. Ukoliko poslovne odluke donosite u miru i u skladu sa intuicijom očekuje vas poslovni uspeh.
LJUBAV: Gajite emocije prema osobi koju ste upoznali preko posla. Prisutan je manji problem kada je potencijalna veza u pitanju u smislu da niste oboje slobodni.
ZDRAVLJE: Genitalije su prilično osetljive. Ukoliko ste ženskog pola bilo bi dobro da odradite redovnu kontrolu kod ginekologa. Mogući su problemmi i sa bubrezima.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla. Prilično ste pragmatični, imate jasno postavljene ciljeve i jasno razrađen plan kako da ih postignete. Osećate se ispunjeno.
LJUBAV: Partner je prilično tvrdoglav i ima potrebu da vas ubeđuje kako je isključivo on u pravu. Vama je do razmene nežnosti, a ne do rasprave tako da mu svesno popuštate.
ZDRAVLJE: Organizam je snažan i vi se osećate dobro. Povoljan je dan za fizičku aktivnost koja pozitivno utiče ne samo na vaše fizičko zdravlje nego i na psihološko.
Rak

Rak

POSAO: Sjajan ste strateg i organizator. Dan posvećujete detaljnom planiranju novog poslovnog projekta. Prilično ste optimistični po pitanju njegovog budućeg uspeha.
LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Prvi utisak je naglašeno pozitivan. Novi poznanik vam deluje autoritativno, moćno, snažno. Priželjkujete da ga bolje upoznate.
ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Evidentno je da vodite računa o ishrani odnosno da pazite na zdrav izbor hrane i da ograničavate njen unos. Uživate na vazduhu i laganoj rekreaciji.
Lav

Lav

POSAO: Situacija na poslu nije stabilna. Iznenada iskrsavaju problemi koje niste u mogućnosti da odmah rešite. Oni utiču na promenu već postojećih poslovnih planova.
LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada i sa kojom priželjkujete da uđete u vezu. Za sada je komunikacija tajnog tipa, ali verujete da ćete relativno brzo preći na viši nivo druženja.
ZDRAVLJE: Cirkulacija je dosta loša tako da možete imati sindrom hladnih prstiju ili da vam generalno bude hladno. Pritisak je promenljiv pa će negativno da utiče na vaše raspoloženje.
Devica

Devica

POSAO: Konačno postajete svesni da neke ideje kojih se čvrsto držite ne daju željene rezultate i da je neophodno da ih promenite. Nove promene olakšavaju proces rada.
LJUBAV: Bračni partner ima potrebu za ozbiljnim razgovorom sa vama. Zabrinut je oko potomstva tako da će to biti tema razgovora. Uspevate da smirite partnera i da ga opustite.
ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje karakteriše nestabilnost. Pritisak je sklon variranju, kao i raspoloženje. U toku dana prolazite kroz različite fizičke i psihičke faze.
Vaga

Vaga

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Imate jasnu viziju šta želite da postignete i do cilja stižete bez ikakvih problema. Finansije su bitan deo vaših poslovnih planova.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima veze sa vašim poslom. Ne pokazujete otvoreno svoje interesevovanje, ali strpljivo čekate da druga strana pokaže inicijativu.
ZDRAVLJE: Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste zdravi nema pokazatelja razboljevanja. Ukoliko ste nedavno bili bolesni organizam se uspešno oporavlja.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Kada je posao u pitanju naglašeno ste energični i posvećeni ciljevima. Pojedine kolege su prilično ljubomorne, ali srećom, vas niti zanimaju niti dotiču njihovi komentari.
LJUBAV: Vaš brak je stabilan i generalno ste zadovoljnji njime. Međitim, voljena osoba na poslu je u kontaktu sa osobom kojoj se dopada i koja joj suprilno nagoveštava namere.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za glavu, sinuse i bubrege. Organizam je prilično snažan tako da ima potencijal da se sam izbori u slučaju pojave nekih simptoma.
Strelac

Strelac

POSAO: Bez ikakve potrebe žurite da odradite poslovne obaveze u što kraćem vremenskom roku. Sami sebi dižete tenziju umesto da odradite posao u mirnoj i opuštenoj atmosferi.
LJUBAV: Prilično ste zainteresovani za osobu koja nije slobodna. Iako vam ništa nije nagovestila vi čekate da prekine vezu da bi joj da li do znanja šta osećate.
ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja grlo i genitalije su osetljivi. Ukoliko ste ženskog pola bilo bi dobro da odete na redovnu kontrolu čak i u slučaju da nemate nikakve simptome bolesti.
Jarac

Jarac

POSAO: Ne uspevate da odradite poslovne obaveze onako kako ste planirali. Prisutno je odugovlačenje, opstrukcije i vi zbog toga prilčno brinete. Situacija je van vaše kontrole.
LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za bračnu partnerku. Ona pokušava da vas animira tako što želi da vas napravi ljubomornim, ali vi na tu igru uopšte ne reagujete.
ZDRAVLJE: Imunitet vam nije najbolji. Sem toga, mogući su hronični, dobro poznati problemi vezani za nestabilan krvni pritisak i lošu cirkulaciju.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Vaše najjače oružje su intelekt i komunikacija. Predstoje vam poslovni sastanci na kojima ćete briljirati i uspeti da postignete dogovore koji vam u potpunosti odgovaraju.
LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan, a brak je stabilan. Uprkos tome, vaša intuicija vam nagoveštava da se u životu partnera pojavila osoba sa kojom je u komunikaciji.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja mogući su problemi sa nervima. Raspoloženje će da varira tako da ćete u različitim periodima biti srećni, raspoloženi, nervozni, neraspoloženi...
Ribe

Ribe

POSAO: Izuzetno ste kreativni i imate naglašenu intuiciju. U slučaju da vaš posao ima veze sa bilo kojom vrstom umetnosti ili je vezana za humanitarnu delatnost sledi vam uspeh.
LJUBAV: Očekuje vas iznenadno poznanstvo. Iako ste generalno stidljivi, druga osoba budi u vama želju za flertom u koji se spontano upuštate i maksimalno uživate.
ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja stabilno je i nema nikakvih značajnih dešavanja. U slučaju da ste nedavno bili bolesni organizam je u fazi regeneracije tako da vam sledi oporavak.