Marko Jarić
Milorad Milenković
Srećko Jarić

Goran Srdanov

Srećko Jarić, Foto: Goran Srdanov

Legendarni plejmejker Srećko Jarić, otac našeg bivšeg košarkaša Marka Jarića, za „Alo!” otkriva da ne obraća pažnju na komentare da je njegov sin veliki zavodnik, kao i da mu naslednik nije prijavio da će uskoro u njhov dom dovesti novu snajku.

- Medijski napisi da je moj sin veliki zavodnik ne smetaju mi, jer i ne čitam novine i jednostavno me ne zanima šta u njima piše - kaže Srećko Jarić očigledno revoltiran činjenicom da njegov sin svakodnevno puni stupce tabloida.

Marko i Srećko Jarić

Instagram

Marko i Srećko Jarić, Foto: Instagram

Jarić stariji dodaje da mu sin nije pominjao da ima novu devojku. Kada smo ga upitali da li je čuo za Markovu novu vezu, bio je vidno iznenađen.

- Kakva veza, sa kim je to Marko u ljubavi? Nije mi prijavio da ima devojku, tako da sam siguran da je nema - uveravao nas je Srećko, a potom je ispričao kako se Marko snašao kada je uragan „Irma“ pogodio Majami, gde živi bivši košarkaš.

Marko Jarić

Milorad Milenković

Marko Jarić, Foto: Milorad Milenković

- Marko se na vreme evakuisao. Spas od uragana „Irma“ pronašao je u Njujorku. Tamo je bio kada se katastrofa dogodila i sa nevericom je pratio dešavanja na Floridi. Ipak, sada se vratio u Majami. Hvala bogu, sa njegovom imovinom je sve u najboljem redu, tako da se sve dobro završilo - ističe Jarić za „Alo!” i dodaje i da su njegove unuke bile na sigurnom kada je došlo do katastrofe.

- Redovno se čujem sa mojim unukama Sijenom i Valentinom, i one su bile na sigurnom sa Adrijanom kada je uragan pogodio Floridu. Sačekali su da prođe pakao i kada je sve bilo sigurno, vratile su se u Majami- ispričao je legendarni košarkaš, a zatim se požalio da nije u formi zbog povrede kolena, pa ne može da ide na tenis, koji rekreativno igra godinama.

- Tenis više ne igram redovno, iako izgedam kao da sam u treningu, to je optička varka! Pre sam često igrao tenis i sa Markom i sa Nikolom, ali, nažalost, sada je to mnogo ređe. Imam povredu kolena, a pošto ne volim da gubim, bolje i da ne igram ako neću pobediti - zaključio je Srećko Jarić, koga smo sreli na humanitarnom teniskom turniru na terenima Novaka Đokovića u Beogradu.

Komentari (2)

nikola

02.10.2017 10:54

Sta dodze Sofiji Vu Andrijana Lima?

nn

02.10.2017 11:24

Bas se lice!