Jura
Foto: Printscreen/Facebook

Slobodan Jurišić Jura nikog nije ostavio ravnodušnim nakon iznošenja svoje priče o teškom životu.

Iako je živeo bez struje i vode sreća mu se osmehnula, te sada uživa u kući od 200 kvadrata sa svojom novom izabranicom.

Živi sa partnerkom Verom u kući od 200 kvadrata, a sada je otkrio detalje.

- Sto njih me zvalo, koje nikad nisam video u životu i koje ne znam, koji su me gledali, pošto sam ja svirao milion koncerata. I tako, pisali, donirali, ušao sam normalno u lovu, više nisam slepac. Vera mi se učinila kao neka najdivnija osoba po glasu, razumeš. I došao sam tu, i ona kaže, ja imam ovu skromnu kućicu od 200 kvadrata, valjda ti neće biti tesno. Ja kažem, neće sigurno. I kupi mi auto, pazi. Mislim, Vera je divna jedna žena.

Jure je otkrio i kako su se Vesna i on upoznali.

- Telefonski ili mesindžer ili ne znam - zastao je Jura, a Vera se nadovezala.

- Videla sam snimak - rekla je ona.

Jura

Facebook

 

- Eto, snimak je gledala. I tako, ja sam tu došao kod nje. Mnogo je dobra. Divna žena, i ja sam prema njoj dobar.

- Fenomenalno se slažemo. Ne može bolje. Ne može bolje, veruj mi. Ne znam kako izgleda bolje, možda i može- Prezadovoljan sam. Ne ljubav, nego uopšte. Celim svojim životom sam zadovoljan. Inače, svirao sam i sa Točkom, to nisam napomenuo. Sa Čukićem 35 godina, sa Yu grupom 10. I oni su donirali. I Čukić. Svi su donirali, znaš. To je sad bilo u Zemunu, organizovana je svirka zbog mene. Nije bilo nešto mnogo ljudi, ali je bilo divno. Skupilo se jedno 50-60 hiljada. Bilo okej.

Muzičar je otkrio i kako je došao do toga da živi u nehumanim uslovima.

- Poslednji stan u kome sam ja živeo bio je u Zemun polju. Dobro. Mali stan, 25 kvadrata. I ja ga prodam za 90.000 hiljada. I pošto je bio vikend, nisam mogao da odnesem u banku, ja sakrijem tu lovu. I oni uzmu ključ, uđu, uzmu mi i bubanj i lovu. Mislili su da u bubnju ima još love. Ja sam se vratio u kući iz Niša, bio sam kod drugara na slavi, otključam vrata i prvo zašto sam posegao za lovom. Nema je.

- Da, prijavio sam policiji. I oni mi kažu da odnesem u banku. Kako da odnesem u subotu. Znao sam ko je ukrao. Bili su forenzični, niko mi ništa nije rekao. Kao da je ta lovu zakopana. Niko mi ništa ne javlja. Godinu dana je prošlo tada. Godinu dana sam živio u Perlezu. Dok sam imao love, živeo sam u nekoj lepoj gajbi. Ono, salonac, neki stan, u centru Perleza. I kada sam ostao bez love, čovek mi da besplatno gajbu u kojoj je umro njegov burazer, nedelju dana, deset dana pre toga. I ja ono, bio čovek pijanac, recimo bacao flaše. Milion flaša sam izbacio napolje, bre, stan. Malo sam ga sredio, koliko sam mogao. Ali nema struje, vode.

"Sada imam 3.000 evra"

Sutra Jurin sin ima svadbu. Bubnjar je u dobrim odnosuima sa sinovima, ima ih dvojicu, koji su mu pomagali, ali se o tome nije pisalo nigde.

- Jeste, mnogo su mi pomogli, jedan i drugi sin, dok su mogli. Mali mi dao celu platu, kada sam ostao bez lova. I sad mi daje po pola i dan danas. Mislim, divno dete. Obojica su divni. Skupio sam od donatora. 3000 evra. Brate, imao sam 2000 dinara, sad imam 3000 evra. Znači... Otišao sam daleko. I ovaj... I to ljudi koje nikad video nisam... Samo jedno jutro mi kliknulo da objavim na Fejsbuku. I nisam znao više što da radim. Imao sam 2000 dinara u džepu. Da li da se ubijem? Znaš, strašno. A nisam sklon tome. Nisam nikad bio takav. I onda sam to objavio. Ona je poslala tekst. Svaka joj čast. I oni su svi videli na portalima. Ne znam šta da kažem više - ispričao je Jura.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading