BOSANCI U TRANSU Srušili evropskog prvaka, a onda pozvali Halida Bešlića i zapevali (VIDEO)
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fenomenalan dan za Bosnu i Hercegovinu na Eurobasketu! Selekcija Adisa Bećiragića šokirala je evropskog šampiona Sloveniju i tako naterala Luku Dončića da se besno pita "od koga to gubimo", a Gorana Dragića da u medijima ostavi negativan komentar na račun selektora Aleksandra Sekulića. 

No, sjajno raspoloženje u selekciji Bosne viđeno je posle meča kada su pevali pesmu "Bosnom behar probeharao", da bi novi šou napravili u autobusu. Naime, rešili su da pozovu Halida Bešlića! 

EVROBASKET ČETVRTI DAN Turci prete istupanjem, Bosanci priredili veliko iznenađenje, Pešić se oglasio

Zvezda tima Jusuf Nurkić odlučio je da pozove legendarnog pevača, ne bi li zajedno proslavili veliki trijumf nad Slovencima. Selekcija BiH je slavnom pevaču rešila da "zapeva na uho".

-Vozimo se nazad u hotel. Samo sam hteo da vas nazovem - rekao je Nurkić, da bi svoj šou imao i nekadašnji igrač Partizana, Adin Vrabac.

-Pitaj ga je l' zna Vrapca - dobacivao je bivši igrač crno-belih Nurkiću. Usledilo je potom novo pevanje, kada su igrači Bosne i Hercegovine zapevali Bešlićev hit "Pamtiću te celog života". Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

 

Inače, Bosna i Hercegovina sada ima dve pobede i jedan poraz na Evropskom prvenstvu i samo jedan trijumf će im biti dovoljan da se plasiraju u osminu finala. Preostala dva susreta igraju protiv Francuske i Litvanije, a ukoliko Mađari iznenade Litvance, to će im biti dovoljno za prolaz dalje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading