NIJE VENČAO RAJKA I ŽARKA Objavljena fotografija sa lažnog profila Mihaila Dedeića izazvala buru u javnosti
Printskrin

Prvobitnu nformaciju koju je preneo portal Alo! je zapravo netačna, na to nam je ukazala analiza portal Raskrinkavanje.me.

Naime, radi se o netačnoj viesti koja je objavljena na lažnom profilu Mihaila Dedeića, o čemu je portal raskrinkavanje.me već ranije pisao.

U objavi koju su tabloidi iskoristili za plasiranje ove informacije, a koja dolazi sa lažnog profila, isto tako lažni Mihailo piše:

- Danas sam vjenčao mladence na Cetinju.  Želim sve najljepše u zajedničkom životu Cetinjanima Rajku i Žarku. Subhanallah. -

Pomenuti profil širi lažne viesti, između ostalog i fotošopiranim fotografijama. Nema sumnje da se isto dogodilo i ovoga puta, kada je fotografija dva mladića sa zloupotrebljena kako bi se plasirala priča o navodno sklopljenom gej braku.

Ovu vest smo objavili bez prethodne provere i ona se ispostavila kao laž, te se ovom prilikom izvinjavamo našim čitaocima.

- Originalni članak -

Nepriznata crnogorska crkva pod okriljem raspopa Miraša Dedeića venčala je gej par.

Naime, na Fejsbuk profilu raspopa Miraša Dedeića objavljena je fotografija venčanja gej para.

U opisu te fotografije stoji "Danas sam venčao mladence na Cetinju. Želim sve najlepše u zajedničkom životu Cetinjanima Rajku i Žarku"

U Crnoj Gori je u julu ove godine sklopljen prvi gej brak. 

 

 

Dve mlade žene, koje su poreklom sa Balkana, a žive i rade u inostranstvu, venčele su se tada u Budvi.

Miraš Dedeić, koji važi za vođu kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve, ima burnu prošlost, a ima onih i koji ga povezuju sa mnogim nečasnim radnjama.

Raspop Miraš je sa svojim "komitama" koje su pristalice režima Mila Đukanovića (DPS), pravio mnoge incidente.

Poslednji incidenti su bili u vreme dolaska patrijarha srpskog Porfirija i ustoličenja mitropolita Joanikija. Tada je Dedeić zajedno sa Milom Đukanovićem pravio nasilne demonstracije.

Dedeić je poznat po negativnim komentarima o Srbiji, koji se zalagao za sramni zakon o slobodi i veroispovesti u Crnoj Gori, želeći da zaposedne imovinu SPC.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading