JOVAN VUČUROVIĆ: Picula, Milanović, Prkačin i slični svoje favorite traže u sledbenicima ideologije ustaše Drljevića!
Demokratski Front

- Nema čuđenja, ništa dobro Crnoj Gori, srpskom narodu i Srbiji ne misli Tonino Picula, On je tipični predstavnik hrvatske politike, pa je samim tim i očekivano da se na meti njegovih fantazija i neistina nađu Srbi, Srbija, SPC...

IDEOLOGIJA SEKULE DRLJEVIĆA

- To je nešto toliko puta viđeno, a ni vešti Picula nije dugo mogao da krije svoje pravo lice, a ta lica iz Hrvatske su dobro poznata srpskom narodu. To što se ogrnuo plaštom izvestioca EP u jednu ruku govori i o EP i institucijama EU, a sa druge strane samo pokazuje ono što je nama poznato -  kada su u pitanju srpski narod i Srbija, u Hrvatskoj nije bitno sa kojeg političkog pola neko dolazi, svi su nepogrešivo na istoj, antisrpskoj strani, a u poslednjih sto godina se pokazalo šta je u temeljima te politike. Sigurno nisu demokratija, ljudska prava, antifašizam, već sve suprotno od toga - kazao je Vučurović i dodao:

- Onaj u Crnoj Gori ko je vezan za tradiciju i pretke sigurno ne može pronaći saveznike i prijatelje među političkim ekstremima u Zagrebu, ali može onaj ko je vezan za ideologiju Sekule Drljevića. Zato Picula, Milanović, Prkačin i slični svoje favorite traže u sledbenicima ideologije ustaše Drljevića, koja je ubedljivo manjinska u CG. To je svakako njihovo pravo, ali nakon takvog otvorenog svrstavanja može se zaključiti da Picula više ne može  obavljati funkciju izvjestioca EP za CG - kaže Vučurović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading