BRUKA, KRIVOKAPIĆ KRIJE SRBE Iza svega stoji opasna namera,  prećutkuje se istina  o našem narodu
EPA/CHRISTIAN BRUNA

 

Digla se velika bura u Crnoj Gori zbog najave odlaganja popisa stanovništva!

Izjava crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića da će se popis teško održati ove godine „jer za to treba dosta vremena“ nije ništa drugo do nastavak politike Mila Đukanovića i njegove DPS, koji se decenijama trude da u Crnoj Gori gurnu Srbe i od njih naprave mizernu i nebitnu manjinu, smatraju mnogi u toj zemlji.

- Ove godine po zakonu treba da se održi popis, izdvojena su sredstva iz budžeta. Neko želi da se izbegne popis, da se ne bi dobili relevantni podaci. Ako bi popis bio urađen ove godine, on bi dao važne podatke o nacionalnoj, verskoj pripadnosti, kao i o tome koliko stanovništva koji jezik govori - naveo je Mandić i dodao će pre smeniti ovu vladu, nego što će dozvoliti da se izbori ne održe.

Prof. dr Aleksandar Raković, upozorio je na kontinuitet Krivokapićevih prevara.

- Srbi će biti relativna većina po nacionalnoj pripadnosti, a apsolutna većina prema jezičkoj pripadnosti, i to neko ne želi da bude objavljeno. Crna Gora bi psole popisa bila sasim drugačiji svet, Srbi bi počeli da vraćaju status koji su imali, Srbi su jedini narod koji je stvarao istoriju, ne postoji druga  nacija koja je stvarala Crnu Goru.

On je dodao da trenutno u Crnoj Gori ima 36% Srba, a da je za relativnu većinu potrebno 38.

 

Bonus video:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading