MILAN KNEŽEVIĆ: Tražiću dozvolu za nošenje oružja!

Alo.rs/N.A. | Crna Gora 16.07.2021 10:46

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da će narednih dana tražiti od direktora policije i ministra unutrašnjih poslova dozvolu za nošenje oružje, jer je u nekoliko navrata bio na meti napada.

EPA/BORIS PEJOVIC

– Napali su me rukometaši reprezentacije Crne Gore u avionu, pa zatim neki predstavnici kavačkog klana na Terazijama, pa me evo sada je napao ovaj Sekulić. Ja ću sledeći put morati da biram mnogo efikasnija sredstva odbrane, i to sada saopštavam čitavoj crnogorskoj javnosti.

Jer ako država ne oseća potrebu da stane u zaštitu poslanika i predsednika Odbora za bezbednost i odbranu već on mora sam da se brani, nije nikakav problem. Ali ja sada javno upozoravam i objašnjavam kako su ću ja opredeljivati granice kako ću od sada reagovati u sličnim situacijama- poručio je Knežević.

On je poručio da ANB od marta nije uradila procenu njegove bezbednosti koju je zatražio u martu, zbog čega je ljut na direktora Dejana Vukšića.

-Ja kao predsednik Odbora za bezbednost i odbranu od marta ne mogu dobijem procenu bezbednosti od ANB i Dejana Vukšića, direktora ANB, koji trenutno obnaša tu funkciju, po nama protivustavno i protivzakonito”, kazao je Knežević.

Expand player
Pogledajte više