KAO PAPAGAJI Milo i Zdravko daju identične izjave, narod izigran, prevaranti našli zajednički jezik!
Foto: Ilustracija

Posustali entuzijazam Evropske unije za proširenje i Zapadnog Balkana za reforme otvara prostor za maligni uticaj trećih strana čiji su interesi  u zemljama regiona suprotstavljeni evropskim interesima, izjavio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Đukanovićeva izjava gotovo je identična kao ona koju je iz srca Londona pre nedelju dana dao premijer Zdravko Krivokapić nakon sastanka sa Borisom Džonsonom

-Posebno maligne aktivnosti i hibridne pretnje iz okruženja, koje nisu usmerene samo na Vladu, već i na mene lično. Ova Vlada je veliko razočaranje za treće strane, jer su mislili da bi moglo doći do promene spoljnopolitičkog kursa zemlje nakon izbora, ali i velika nada za naše eurofilski i prozapadno orijentisane građane-poručio je Krivokapić u Londonu.

Ove izjave samo potvrđuju da su se Đukanović i Krivokapić politički našli na “pola puta”, i da u narednom periodu možemo očekivati bujicu usaglašenih i identičnih stavova i po drugim pitanjima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

16.07.2021 10:42

Dva podmukla, ironična i koristoljubiva lika, plus ortodoksni cnogorci, koji su uvek, od kralja Nikole, do danas, radili protiv sebe i bili na grbači Srbije!!!!. Sedam godina je srpski narod od plate izdvajao svaki mesec za oporavak C. Gore, zato što su lenji i neodgovorni!!!!.