HRVATSKA JE SPREMNA! Ustaša pružio podršku Jadranki Barjaktarović, zajedno protiv Srbije (FOTO)

Alo.rs/IN4S/N.A. | Crna Gora 21.06.2021 15:45

Proustaški nastrojen hrvatski novinar Velimir Bujanec, koji uređuje i vodi emisiju „Bujica“ na Z1 televiziji, oduševljeno je pozdravio muzički odabir pesama „patriotkinje“ Jadranke Barjaktarović na skupu“ obeležavanja „hirotonije vladike Borisa Bojovića“.

IN4S

Naime, prva „patriotska pjevačica“ uz pesme Miroslava Škora koju peva sa još jednom ustaškom ikonom Markom Perkovićem Tompsonom, uveseljavala je publiku u Nikšiću.

„Ne može im niko ništa, jači su od Srbije: Jadranka Barjaktarović Crnogorcima zapevala ‘Sude mi’. Popularna crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović na nastupu u Nikšiću, pred mnoštvom mladih Crnogoraca otpevala je Škorin hit ‘Sude mi’! Velikosrpske ekstremiste to je razbesnelo čak i više nego kada je nedavno, atraktivna i ponosna Crnogorka, zapevala “Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije…”

U svakom slučaju, palac gore za damu i pozdrav svim crnogorskim domoljubima, čuvarima nezavisnosti i borcima protiv velikosrpske agresije – Hrvati su spremni“, poručio je Bujanec sa svog Fejsbuk profila.

Podsetimo, Bujanec već neko vreme u svojim egzotičnim emisijama komentariše prilike u Crnoj Gori.

IN4S

IN4S

 

 

Tako je, početkom ove godine, ugostio i prvog čoveka NVO „CPC“ Miraša Dedeića, sa kojim je, u društvu deklarisanog ustaše i generala HOS-a Anta Prkačina, saborskog zastupnika i bivšeg ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića, pretresao aktuelne društveno-političke teme, sa akcentom o postojanju velikosrpske hegemonije i agresije.

IN4S

IN4S

 

 

Podsetimo, reč je o neonacisti koji je 2014. godine osuđen da je kokainom plaćao usluge prostitutki, nakon čega se nagodio s tužilaštvom priznajući da je „drogom morao kupovati ljubav“.

Expand player
Pogledajte više