POBEDNIK CRNOGORSKOG TAKMIČENJA U IZLEŽAVANJU NAPRAVIO HAOS Nezadovoljan upao u redakciju Dana i fizički napao zaposlene
Foto: Shutterstock

Pobednik ovogodišnjeg 12. po redu takmičenja u izležavanju u Crnoj Gori Žarko Pejanović zvani Knele sa Zabjela upao je u redakcije dnevne novine Dan i portala Dana i fizički napao zaposlene lomeći inventar, zato što je u informaciji o njegovoj pobedi nazvan "najvećim džabalebarošem".

Portal podgoričkog dana piše da se incident dogodio sinoć i da su tom prilikom povređeni tehnički urednik i jedan novinar.

Takmičenje u izležavanju održava se svake godine u etno selu Montenegro u Breznama, a Pejanović je ovogodišnji pobednik nakon što je proveo 60 sati u neprekidnom ležanju.

Portal pojašnjava da je “najveći džabalebaroš” već par godina ustaljeni naziv za onoga ko pobedi u ovom već tradicionalnom takmičenju.

Pejanović je, kažu, počeo da pravi haos već u oglasnom odeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Interevenisala je policija i on je priveden. Inače, skoro svi portali u Crnoj Gori i regionu objavili su informacije sa takmičenja u Brezni i svi su listom koristili "najveći džabarebaloš". Očigledno da je Pejanović odlučio da svoj bes iskali na redakciji Dana.

Tim povodom oglasila se i policija saopštenjem u kojem se precizira da je Pejanović fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J., te polomio staklo i deo inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio povrede u vidu ogrebotine na šaci.

Komentari (0)

Loading