PORODICA STOJKOVIĆ DOBILA STAN OD DRŽAVE Evo kako možete do ove nagrade, ministar pozvao građane da učestvuju...
Printscreen

Porodica Stojković je srećni dobitnik stana u naselju "Zemunske kapije" koji se dodeljuje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koju organizuje država sa ciljem suzbijanja sive ekonomije.

Srećnim dobitnicima čestitao je ministar finansija Siniša Mali i pozvao sve građane da učestvuju.

"Čestitam porodici Stojković iz Boleča, koja je srećni dobitnik trosobnog stana u naselju “Zemunske kapije” u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Pozivam vas da sakupljate fiskalne račune i da šaljete koverte, jer ko igra taj i dobija!", napisao je Mali.

 

 

Uzmi račun i pobedi je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine, jer jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

U kovertu je potrebno spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne treba ih mešati u istoj koverti) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. aprila 2021. Mogu su se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani treba kao adresu napisati Uzmi račun račun i pobedi 2021. Na poleđini pošiljke (strana na kojoj se koverta otvara) treba čitko upisati ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading