poklon auto
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Joviša Kovačević iz Čačka ovaj oktobar pamtiće zauvek i to zahvaljujući svojim poslodavcima.

Ovaj vredni i pošteni čovek 20 godina radi u jednoj porodičnoj firmi, a za ovaj ne tako mali jubilej, ali i za njegov požrtvovan odnos prema kolegama i firmi, vlasnici su odlučili da ga obraduju ni manje, ni više već tako što su mu poklonili nov automobil.

- Malo je reći da sam bio iznenađen kad sam čuo da ću dobiti tako vredan poklon. Imam samo da kažem da je lako raditi za dobre ljude. Uzajmno poštovanje je ključ svake uspešne saradnje. Svi se trudimo da na poslu budemo vredni i pošteni, a ovaj znak pažnje stvarno mi mnogo znači. Nadam se da će i druge kompanije slediti ovaj primer i na neki način nagraditi svoje radnike, kaže za RINU Joviša.

Dok Joviša slavi 20, firma u kojoj radi slavi 30 godina postojanja, a njeni vlasnici kažu da su upravo na ovaj način želeli da mu zahvale za sve što su zajedno prošli.

- Toliko toga smo zajedno prošli, lepog ali i manje lepog. Sa nama je pune dve decenije, zato smo odlučili da mu se odužimo za sve te godine lojalnosti i vrednog rada. Koristim priliku da mu se još jednom zahvalim na svemu, njemu.. ali i drugim našim radnicima koji su sa nama, nadam se da ćemo imati priliku da još nekog nagradimo na ovaj način, rekao je Aleksandar Marković ispred kompanije Domingo DOO.

Na pitanje šta to čini dobrog radnika Aleksandar dodaje da osim znanja, neophodne su i dobre osobine koje ne mogu da se nauče, već se nose iz kuće.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading