dzastin
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mladi muzičar iz Amerike za kratko vreme postao je popularan najpre među Srbima, nakon što se duže vreme snima kako peva naše pesme, pokušavajući tom prilikom da nauči i neke srpske reči. Takođe, nakon svoje prve posete Srbiji i Blakanu, odlučio je da se vrati tvrdeći da je dao otkaz, prodao svoju kuću i stigao kod nas. Rid trenutno boravi na otoku Braču, deleći video snimke otkrio je da ga je posebno iznenadila cena toaleta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

 

"Amerikanac u Hrvatskoj" napisao je on u opisu svog videa.

"Morao sam da platim 1.40 evra samo da odem na WC. Volite li vi šljunkovite ili peščane plaže? Ja sam više za peščane, a moj prijatelj za šljunkovite. Hrvatska je krcata, ali ima puno kul ljudi", ispričao je u videu na kojem je pokazao plaže, prirodu, hranu i kipove.

Svojim zapažanjem, primetio je, kaže, da su Hrvati opsednuti bananama rekavši da kip dupina koji predstavlja spomenik Hajduka u stvari banana. Sličnu šalu sa spomenicima napravio je onda kada je bio u poseti Beogradu.

Pa njegovu tvrdnju da je toalet platio 1.40 evra, mnogi su mu poručili da je škrt, i da se vrati kući ako u je skupo, mada je bilo je i onih koji su se složili da je sve jako skupo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

 

"Koliko ste vi Amerikanci škrti. Bolje platiti 1.40 evra nego kao u Americi obaviti nuždu u okeanu", "Bila sam tu prošle nedelje i razočarala se. Bočica vode četiri evra", glasili su neki komentari.

Da je i za jednog Amerikanca Hrvatska skupa, govori i njegov drugi video s Plitvičkih jezera, koji je nedavno objavio. U njemu je konstatovao da je Hrvatska jako skupa jer su prijatelj i on za dve ulaznice potrošili 80 evra

"Hrvatska je toliko skupa, dali smo 80 evra za ulazak u park? Mislite li da to toliko vredi? Mislim, kul je ali 80 evra?", pitao je Rid svoje pratioce.

Hrvati su odmah pohrlili da u komentarima i ispod ovog videa napišu Amerikancu da za prirodnu lepotu njihove zemlje nije skupo ni 40 evra po osobi.

"Nije skupo, samo si ti švorc", "Za takvu prirodnu lepotu skupo? Naravno da ne", "Vrati se kući", pisali su uvređeni Hrvati, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading