lešnik kuglice
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na TikToku je osvanuo snimak u kom žena predstavlja šta sve stavlja u kolače koje sprema i na taj način brani svoj rad, ali i cenu koju je iznela za kilogram poslastice koju ona spremi, što je 3.000 dinara.

- Ovi kolači koštaju gotovo 3.000 dinara po kilogramu. Znači, samo ih prvo izlijem u polikarbonatne kalupe, pa kad se ohlade, punim ih filom. Zatim, dodajem još čokolade sa lešnicima. A tu su i kokos kuglice, kao i žele od maline, što je još dva-tri dodatna fila - započinje ona.

banana kuglice

Foto: Shutterstock

 

 

Zatim, nastavila je da kroz ironiju predstavlja proces pripreme njenih luksuznih kolača.

- Konačno nešto jednostavno - kinder čokolada, a tu je i krem od pistaća, ali i kandirana narandža. Za kraj je ostao poslednji sloj puslica od ganaža. To je šest različitih ukusa, što znači da šest puta moram da perem mikser i još da ih ukrasim od gore - zaključila je domaćica.

 

@tortica_po

Kad kažete da je nešto skupo, razmislite koliko ljubavi i truda je neko uložio! Često je najbolje prepustiti posao stručnjacima i uživati. Evo ja platim kartu za koncert, iako mogu da slušam muziku i na YouTube-u. 😂 Zaobiđite komplikacije i uživajte u hrskavoj čokoladi i kremastom filu. 😇 P.S. Je l' malo jasnije što vam ponavljam "Poručite na vreme"?

♬ Delicious Food - Mdstocksound

 

U komentarima su se oglasili i pratioci ovog profila, gde je bilo onih koji su podržali cenu koju je istakla za kilogram ovih kolača, kao i da potvrđuju da vrede toliko, ali bilo je i onih koji su izneli sledeće:

,,Za 3.000 spremim tortu od tri kilograma i to kakvu'', ,,Skroz okej cena, ako uz kilogram kolača ide i gram zlata'', Preterano, ja sam plaćala slične 1.200 dinara po kilogramu'', piše Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading