manikir
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Javljale su se naše žene iz svih krajeva sveta, a kako se razlikuje životni standard, tako su i predlagale cene i iznosile svoja iskustva. Opet, ova usluga prema mišljenju mnogih, ne bi trebalo da se mnogo razlikuje.

- Ja plaćam 20 evra, tj. žena toliko računa, ali ja joj dajem više jer smatram da je 20 evra premalo - napisala je jedna devojka.

- 10 evra i mesec dana ne mrdnu. Ne verujem koliko plaćaju, ali dok je ovaca biće novaca - nadovezala se druga.

- 1.800-2.000 dinara. Deset godina idem kod iste žene, evo sada korekcija za neki dan, biće puna dva meseca da nisu mrdnuli.

Međutim, bilo je i onih koje su predlagale mnogo više sume, što je druge žene u komentarima šokiralo.

- Najviše sam dala 135 evra, ali kada je bila korona prešla sam kod naše devojke i sada plaćam 55 evra - rekla je jedna.

nokti

Printscreen/TikTok/taro_bunny

 

 

- Više od 50 evra ne dam. Tu gde radim, ženska super radi i ulaže mnogo ljubavi oko noktiju - napisala je.

- U Nemačkoj ih plaćam 30 evra, a za Srbiju ne bih dala više od 15 evra, jer su i plate manje.

Onda je stigao i najviši predlog. Ispod komentara ove devojke povela se oštra rasprava. Ona je tačno napisala koju sumu bi izdvorila i za koju tehniku.

- U mom okruženju korekcija je oko 60 do 80 evra i nema niko kome bih sela mirne glave na stolicu, ali za frenč, xl dužina, dala bih do 200 evra, a za neku složniju tehniku 400 evra - napisala je jedna devojka, a njen komentar je izazvao raspravu koja ga je podigla na prvo mesto.

Onda je devojka morala da objasni zašto je spremna za da čak 400 evra za "nokte koji traju tri nedelje", prenosi telegraf.

- Ja samo govorim koliko bih ja, kao neko koji se bas dobro razume u nokte, dala da mi neko uradi. Pink & White je najsloženija moguća izvedba i tehnika. Znači, građeni frenč u formatu kreditne kartice. Za takav rad majstoru treba tri puta više vremena, nego kada radi obicnu korekciju - napisala je.

Bez obzira na to, mnogi su ostali pri svom stavu da "nokti ne vrede te pare".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading