Jagodina
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Iz agencije koja je objavila ovaj oglas otkrili su kako se kreću cene u Jagodini, kao i kakva je zainteresovanost kupaca.

- Cene se povećavaju, ali je i potražnja velika. Što se tiče oglasa u kojem se stan od 44 m2 prodaje za 28.000 evra, to je veoma retka situacija. Mnogi se već raspituju i sigurno će se prodati uskoro - rekli su iz agencije.

Kako su dalje istakli, cena starogradnje po kvadratu u ovom gradu kreće se od 800 evra pa do 1.000, što samo dokazuje da je ponuda pomenutog stana veoma retka. Prostom računicom - kvadrat stana koji je podigao prašinu je samo 636 evra!

Jagodina

Foto: Shutterstock

 

 

Iako mnogi željno iščekuju da cene stanova budu zamrznute ili u najboljem slučaju počnu da padaju, to se, ako je suditi po situaciji u Jagodini, još neće dogoditi, iako je ovaj jeftini stan ulio "lažnu nadu".

Primera radi, stan koji je mnoge zainteresovao zbog neverovatno povoljne cene, ali i toga što uz njega dolazi čak i nameštaj, ima jednu sobu. Na samom ulazu nalazi se hodnik koji je opremljen velikim ogledalom, dok se u nastavnu nalazi ulaz u kupatilo, dnevnu sobu, trepezariju i ostavu koja se može koristiti i kao mala soba.

 

 

U kupatilu se nalazi veš-mašina koja je ušteda samo po sebi, jer budući vlasnici ne moraju da kupuju novu, dok je kuhinja potpuno opremljena, kao i trpezarija.

U blizini stana, nalazi se osnovna škola, kao i brojne prodavnice, a kako se navodi, budućim vlasnicima mir je zagarantovan.

Jagodina

Foto: Shutterstock

 

 

U komentarima javili su se mnogi zainteresovani kupci, ali i oni koji su samo želeli da podele svoje oduševljenje budući da je cena veoma pristupačna, a i izgled stana veoma pristojan piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading