kuća
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako vlasnica ističe, kuća se nalazi u vikend naselju prekoputa sela Bovan, površine je 120 kvadrata, čitav plac je površine 5,5 ari, i iako je ona tehnički završena i ispravna (kao što se i vidi na slikama) potrebna su ulaganja i sređivanje jer godinama nije korišćena.

- U prizemlju je velika garaža koja je opremljena kao letnja kuhinja, na prvom spratu je velika terasa i hodnik sa ostavom, dnevna soba i kuhinja, kupatilo i jedna spavaća soba, u potkrovlju ima još 3 spavaće sobe, hodnik i terasu.

kuća

Printscreen Facebook

 

 

Pomoć države pri kupovini jeftinih kući, ali pod ovim uslovima

Kupovinu jeftinih nekretnina u srpskim selima podržavaju trenutno 2 različita projekta pomoći države.

Sa jedne strane, ukoliko vam je namera da se preselite, od MInistarstva za brigu na selu možete da dobijete subvenciju od 10.000 evra. 

kuća

Printscreen Facebook

 

 

Ukoliko ste, ipak, zainteresovani da pokrenete neku vrstu seosko biznisa, tj. da se bavite seoskim turizmom, Ministarstvo turizma i omladine nedavno je raspisalo poziv za dodelu sredstava za razvoj seoskog turizma. Konkurs traje do 15. aprila.

Srpsko tržište puno jeftinih kuća

Ovo nije jedina jeftina kuća koja je trenutno u ponudi na tržištu nekretnina u Srbiji. Postalo je nepisano pravilo da čim izađete iz urbanih, gradskih sredina cena kvadrata počinje naglo da pada, a sa dovoljno volje za potragom moguće je naći nekretnine (kao i ova u tekstu) koje se uopšte ne cene po kvadratu već u celini.

Izvor: Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading