INFLUENSER DOŽIVEO ŠOK NA VRAČARU! Restoran jedne cene nudi strancima, druge Beograđanima! Za strance je ovo čak jeftinije! (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Shutterstock

 Kako je istakao, do sada se nikada nije susreo sa drugačijim cenama za strance i lokalce, a meni je odmah podelio na Instagramu. Ipak, ono što je zapalo još više za oko jeste činjenica da se pojedini dodaci čak naplaćuju skuplje Srbima nego strancima. U pitanju je losos i gvakamole sos, prenosi telegraf.

Dok stranci imaju jednu ponudu od 1.400 dinara za doručak, ljudi koji razumeju srpski mogu da biraju između onog sa slaninom od 1.250 dinara, lososom od 1.400, kao i bukovačom za 1.200.

Ipak, cena najviše varira kada su dodaci u pitanju. Naime, ako želite dodatak lososa, moraćete da "iskeširate" više novca nego stranci. Dok je za nas cena 450 dinara, za strance je 390. Gvakamole su, takođe, skuplje za "domaćine", pa dok će stranci platiti 290, mi ćemo izdvojiti 350 dinara.

Na meniju se mogu videti još par razlika u cenama hrane, koje su minimalne, i zanemarljive, ali je svakako još uvek nejasno zašto se ponuda razlikuje za lokalce i strance.

 

@andrijajo Koji sledeći bar da ocenim? IG @andrijajo #andrijajo ♬ original sound - Andrija Jovic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading