Imlek
Foto: Alo/Uroš Pajić

Tokom sedam decenija poslovanja, Imlek kontinuirano ulaže u lokalnu zajednicu kroz brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, pre svega onih najmlađih, a donacije domovima za decu bez roditeljskog staranja sastavni su deo poslovanja ove kompanije.

 

“Kompnija Imlek tradicionalno donira brojne ustanove za decu širom Srbije, a ovog puta smo to učinili povodom Svetskog dana školskog mleka, kako bi skrenuli pažnju na značaj mleka u svakodnevnoj ishrani. Pored neprocenjive radosti na licima dece, zadovoljstvo nam pričinjava i činjenica da naši mlečni proizvodi pozitivno utiču na njihovo odrastanje. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovajda-tum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka”, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Svetski dan školskog mleka utemeljen je 29. septembra 2000. godine od strane Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO), a osnovni cilj obeležavanja je podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, i značaja za njihov pravilan rast i razvoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading