ciscenje
Foto: Printscreen/Printscreen Tik Tok

- Prvog u mesecu s bankovnog računa mog supruga dolazi 250 dolara. To je za našu čistačicu kuće. Kuća se temeljno čisti svakog prvog u mesecu.Tražila sam čistačicu pre mnogo godina, dok sam bila trudna i povraćala 10 puta na dan dok sam brinula o našem jednogodišnjaku - rekla je žena u videu.

Tada je njen suprug rekao da to nije u njihovom budžetu, ali pre nekoliko meseci je pitao želi li i dalje da pronađe osobu koja bi čistila kuću, pa su se dogovorili da će iznos biti 250 dolara mesečno, piše The Sun.

- Ono što on ne zna je da sam ja ta koja dubinski čisti kuću svakog 1. u mesecu. Upravo sam spremila novac u džep. Mislim da ću taj novac iskoristiti da pronađem sebi novi, skupi hobi. Čini se da mom mužu to ne smeta - nastavila je.

Video je naslovljen: "Ima li neko preporuku za skupi hobi?" Ali, činilo se da se Brajana samo šali o tome da planira potrošiti svoj novac na skupi hobi. Komentatori su zahvalili mami što je podelila svoj zabavni video i što je podigla svest o važnosti posedovanja vlastitog novca.

- Suprug i ja smo se rastali pre godinu dana i on me izbacio iz kuće. Nisam imala novaca, volela bih da sam to učinila - komentisala je jedna korisnica.

- To i ja radim. Kažem da čistačica podiže cene vrlo često. Uvek je dobra ideja imati novac za beg od kuće za slučaj da vam stvarno zatreba - našalila se druga korisnica.

Večernji.hr

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading