“500 DINARA DA SE OBRIŠEM PEŠKIRIĆEM?” Beograđanin pobesneo zbog ove usluge u centru
Printscreen

Mesečna članarina u Beogradu kreće se od 2.000 do 4.500 rsd, u zavisnosti od kraja, "imena", opremljenosti teretane.

Ali vlasnici ne prodaju samo mesečne kartice, već i vodu, sokove, proteinske šejkove, rekvizite. Tu su naravno i plaćeni, vođeni treninzi, a najjeftiniji košta 100 evra.

Ipak, da je jedna teretana u centru prestonice otišla možda predaleko, svedoči jedan Beograđanin, koji je svoje nezadovoljstvo podelio na jednom forumu:

- Da li je normalno da sam platio 500 dinara da se obrišem peškirom? Toliko je iznajmljivanje vrlo malog peškira u teretani u centru, ako zaboraviš svoj. Da ga kupim - pa ok! - napisao je on.

muškarci u teretani

Foto: Shutterstock

 

 

Inače, u istoj teretani dnevna karta za vežbanje košta 1.000 dinara. Ovde su verovatno ciljna grupa turisti.

- Došao mi je rođak iz drugog grada i želeo da ode 2,3 puta u teretanu. Ispalo je da to košta 3.000. Dali smo za mesečnu, 4.000, da barem ne bi bio ograničen na 3, 4 termina. Tu malo preteruju - priča nam jedan Dorćolac.

Bočica vode je 100 dinara, što je ok, smatra on, ali na proteinskim napicima cene mogu da budu i niže, saglasan je naš sagovornik.

Inače, teretane su sve maštovitije kada su u pitanju ponude, pa ima onih koje nude "gold" pakete, gde ne morate da nosite peškir, a ni vodu, jer dobijate sve - ali platićete debelo. Jedan takav košta i 10.000 mesečno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading