IKEA HITNO POVLAČI OVE PROIZVODE Kupcima u Srbiji poslato uznemirujuće upozorenje
AP photo

IKEA poziva sve kupce koji poseduju tanjire, činije i šolje HEROISK ili TALRIKA da prestanu da ih koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA kako bi im bio nadoknađen pun iznos.

Bezbednost je glavni prioritet kompanije IKEA i zbog toga preduzimamo mere predostrožnosti i povlačimo iz prodaje tanjire, činije i šolje HEROISK i TALRIKA, jer se mogu slomiti i potencijalno izazvati opekotine, ukoliko se u njima nalazi vruć sadržaj. Svi naši proizvodi su testirani i u skladu sa važećim standardima i zakonodavstvom. Uprkos tome, dobili smo izveštaje o lomljenju proizvoda.

Kupci mogu vratiti HEROISK i TALRIKA u IKEA robnu kuću Beograd kako bi im bio nadoknađen pun iznos. Nije neophodan nikakav dokaz o kupovini, poput računa.

Kompanija IKEA se izvinjava zbog bilo kakvih neugodnosti koje ovaj opoziv može prouzrokovati.

Za više informacija posetite www.ikea.rs ili kontaktirajte sa kompanijom IKEA besplatnim pozivom na 011/7 555 444. Kliknite za više vesti

Komentari (1)

Loading
Lucky

18.05.2021 17:17

Usao sam ,prosetao,video ponudu i dok sam izlazio nisam mogao da shvatim ljude koji su tamo nesto kupili.Nase furme prave kvalitetnije i lepse stvari za nizu cenu.Samo ne pise ikea.