Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

Članovi Bajkerskog saveza “MC Srbi” krenuli su na Kosovo i Metohiju, a pre polaska zamenik gradonačelnika Goran Vesić u ime Skupštine grada primio ih je u Starom dvoru i zahvalio im jer oni time, kako kaže, rade važnu stvar za Srbe na KiM.

"Važno je da Srbi na Kosmetu znaju da Srbija stoji iza njih i da nisu prepušteni sami sebi", ističe Vesić.

On je naveo da Priština pokušava hermetički da spreči dopremanje hrane i lekova za ljude i da im je plan da oteraju Srbe sa KiM, izazivanjem stalne nestabilnosti, kako bi posle mogli da kažu Srbiji da nema razloga za svađu sa njima, kada tamo našeg naroda i nema.

“Naš odgovor na to treba da bude pomoć našim ljudima. Da budemo uz njih. Svaka vrsta podrške je važna”, rekao je Vesić i dodao da je nedavno i sam boravio na severu KiM, kada je obezbeđena pomoć za Srbe.

“Važno je da svako od nas bude tamo. Kao što je važno da vi budete tamo tako je važno da budu i predstavnici naših institucija. I to je najviše što možemo da uradimo”, rekao je Vesić.

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA Građanima preti VELIKA OPASNOST ukoliko se ne budu pridržavali OVIH pravila! Evo kojih 5 beogradskih naselja je NAJUGROŽENIJE!

Predsednik MC Srbi i “kapetan” puta Predrag Pavlović je zahvalio na podršci i istakao da država treba više da pomaže ljudima koji učestvuju u sličnim akcijama.

Vesić je Pavloviću u znak podrške poklonio dve zastave, kako bi tamo gde dolaze - pokazali odakle dolaze, a Pavlović je zauzvrat, u znak zahvalnosti na podršci, poklonio zameniku gradonačelnika dve majice.