Aleksandar Vučić
Alo!
Aleksandar Vučić

Alo!

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!

Predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić u pisanom saopštenju dostavljenom medijima, u ime građana sa teritorije leve obale Dunava, izrazio je zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezrezervnoj podršci koju im je pružio nakon poplava koje su ovom delu opštine Palilula nanele ogromnu štetu.

Saobraćajka, Strahinjića Bana, policija, udes

Alo!/Masanori Josida

- Dobio sam i svakodnevno dobijam stotine poziva od građana koji žive u Borči, Ovči, Krnjači, Kotežu, Padinskoj skeli i ostalim naseljima na levoj obali. Svi su upućeni predsedniku Vučiću i svi su puni zahvalnosti na njegovoj požrtvovanosti i brizi za ljude koji su veliku štetu pretrpeli u nedavnim poplavama.

Jovičić je naveo da ga na svakom koraku zaustavljaju ljudi, dolaze, zovu, pišu i svi imaju istu molbu: “Predsedniče, prenesite predsedniku Vučiću da nam je vratio nadu da ćemo dobiti kanalizaciju! Lagali su nas i obećavali više od 30 godina, on je jedini došao ovde među nas i video u kakvim uslovima živimo. Verujemo mu da će kanalizacija biti izgrađena u rokovima koje je naveo. Verujemo mu da će leva obala dobiti veliki Dom zdravlja u Borči i mnogo nam znači što je naš predsednik javno rekao da nismo slepo crevo”.

Pročitajte još:

Zbog svih ovih poziva i reči zahvalnosti građana upućenih predsedniku Vučiću, ja imam obavezu da se kao prvi među jednakima još jednom i sam zahvalim predsedniku Vučiću što je po ko zna koji put pokazao da je uz svoje građane u najtežim trenucima spreman da se na terenu suoči sa najvećim problemima i da rešava probleme koje su njegovi prethodnici pola veka gurali pod tepih.

Na kraju bih dodao da je poseta Aleksandra Vučića poplavljenim naseljima na levoj obali značila mnogo i ljudima koji su na terenu danonoćno i saniraju posledice. Zahvaljujem se i u njihovo ime jer svojom energijom, odlučnošću i hrabrošću predsednik Vučić sve nas je dodatno motivisao u nimalo lakim trenucima.