"BASTAĆ SE PONAŠA KAO CIRKUZANT" "Ovim potezom je pokazao koliko je neozbiljan i neodgovoran predsednik opštine"

Predstavnici opštine Stari grad odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred Skupštinu grada, a zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Radoslav Marjanović poručio je predsedniku te opštine Marku Bastaću da stabla prenese ispred skupštine opštine Stari grad, kako bi ga podsećalo koliko je neodgovoran i neozbiljan.

Marko Bastać
Marko Bastać, Foto: Grupa građana Šta radite bre

Majranović je rekao da Bastać u poslednju godinu svog mandata očigledno želi da uđe kao cirkuzant i da tu tvrdnju može da potkrepi činjenicama.

Kako je obrazložio, nadležni sekretarijat opština Stari grad je 11. marta doneo rešenje kojim se odobrava zahtev JP "Skijališta Srbije" za seču stabala.

- Danas je Veće opštine Stari grad, nakon što je neodgovorni i neozbiljni predsednik te opštine Marko Bastać shvatio šta je zapravo potpisao, donelo novo rešenje kojim se ukida prvobitna odluka da se odborava sečenje stabala na Kalemegdanu - rekao je Marjanović Tanjugu.

On je Bastaću poručio da stabla koje je ostavio ispred Skupštine grada može slobodno da prenese ispred Skupštine opštine Stari grad kako bi ga podsećalo koliko je, kako je dodao, neodgovoran i neozbiljan predsednik opštine.

Ranije danas, predstavnici opštine Stari grad, na čelu sa Bastaćem, odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred zgradu Skupštine grada.

U saopštenju su naveli da je osnovni cilj te simbolične akcije da se ukaže na neophodnost obustavljanja uništavanja Kalemegdana, kulturno-istorijskog dobra koje pripada svim građanima naše zemlje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi