Momčilo Bajagić Bajaga
Tanjug/ Dragan Kujundžić
Momčilo Bajagić Bajaga

Tanjug/ Dragan Kujundžić

Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

- Sramotna je hajka koju Teodorović vodi protiv Momčila Bajagića. Sličnu hajku, pre oko godinu dana, vodili su protiv Bajage “hrvatski domoljubi”. Bajaga ove godine slavi 35 godina umetničkog rada i pevaće u svom Beogradu. Nikada ga nismo i nećemo pitati za političko opredeljenje jer to je njegova privatna stvar. Dok Srpska napredna stranka vodi Beograd umetnici se neće prebrojavati po krvnim zrncima i političkom opredeljenju. Zato, Bajaga slavi u svom Beogradu, a Teodoroviću i hrvatskim domoljubima ostaje da mrze - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Pročitajte još:

Podsećamo, Teodorović je postavio na svom Tviter nalogu fotografiju muzičara koji su pevali na manifestaciji "Beogradska zima", uz reči:

- Bajaga, nemoj da bude posle da si samo radio svoj posao. Ne, ne, pevao si na Vesićevim koncertima, slikao se i podržavao moderne varvare.

Goran Vesić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

 

- Svako ko je umetnik i na bilo koji način je podržao Aleksandra Vučića, doživeo je harangu i ono što sada doživljava Bajaga. To samo pokazuje kako oni vide društvo i politiku - rekao je ranije Vesić.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!