PORTAL BORBA DOŠAO DO EKSKLUZIVNIH SNIMAKA Bezbednosna služba susedne zemlje ima dokaze - Pao glavni Đilasov operativac! (VIDEO)

Otkriveni svi učesnici

Branko Miljuš, Gorqan Vesić, knjiga, paljenje
Branko Miljuš, Gorqan Vesić, knjiga, paljenje, Foto: Printscreen Youtube

 * Jedna od bezbednosnih službi sa prostora bivše Jugoslavije prikupila je dokaze snimcima i fotografijama da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa i Đilasov glavni operativac Branko Miljuš

* Na snimku se vidi da su Đilasovci unapred bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbednosnih kamera

* Srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahtjeva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi bića krivičnog dela

Portal Borba ekskluzivno donosi snimke i dokaze koje je prikupila jedna od bezbednosnih službi sa prostora bivše Jugoslavije sa svim dokazima snimcima i fotografijama da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa i Đilasov glavni operativac Branko Miljuš.

ZAMENIK GRADONAČELNIKA PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV OPOZICIONOG LIDERA I NJEGOVIH SARADNIKA Vesić: Đilas je hteo da me ubije!

Na snimku se vidi da su Đilasovci unapred bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbednosnih kamera, došlo se do jasnog zaključka da je licima koja su palila knjigu rukovodio i direktno naloge izdavao Branko Miljuš.

 

 Kako portal Borba saznaje srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahtjeva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi bića krivičnog dela.

ULIČARSKO PONAŠANJE MARKA BASTAĆA Na pitanje da kupi knjigu, on odgovara drsko i nevaspitano! (VIDEO)

ONI DRŽE REKTORAT POD BLOKADOM! Đilasov Marsovac sa rukama u džepovima, Miljuš sa kesama, a jedan čovek je specijalno zadužen za pljeskavice! (FOTO)

DRUŠTVENE MREŽE GORE POSLE IZJAVE REKTORKE Pojavio se snimak upada Đilasovog operativca u Rektorat, u pozadini grmi Dara Bubamara! (VIDEO)

 BONUS VIDEO: Pristalice Dragana Đilasa spaljuju knjige

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi