Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

Nakon što je zamenik gradonačelnika Goran Vesić došao u iznenadnu inspekciju Trga republike, on je održao i sastanak sa izvođačima radova. Izvođač radova Štrabag obećao je da će grešku korigovati u najkraćem roku.

MANIFESTACIJA OKUPILA PROIZVOĐAČE IZ SRBIJE I REGIONA Vesić na otvaranju Sajma hrane i vina: Beograd je grad koji živi od turizma i usluga

 Dragan Pavelić, direktor "Štrabaga", firme koja je bila izvođač radova na rekonstrukciji Trga republike, rekao je da, nažalost, estetski i funkcionalni zahtevi nisu u potpunosti ispunjeni.

Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

Estetika je imala prednost, tako da funkcionalnost, ravnoća kolovoza i ostalo, nije bila postignuta. Nije bila postignuta za korišćenje svih ostalih korisnika saobraćaja, posebno biciklista i motociklista. Mi smo se dogovorili sa našim investitorom, Gradom, da ćemo da iskorigujemo to i dovesti u ravnu površinu, tako da će to svi moći normalno da koriste i učinićemo to u najkraćem mogućem roku. Saobraćaj će se odvijati neometano, videćemo se za desetak dana da vidimo rezultate - naveo je on.

 Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete