Goran Vesić
Tanjug/D. Kujundžić
Goran Vesić

Alo / M.Metlaš

Goran Vesić, Foto: Alo / M.Metlaš

* U dnevnim novinama Danas pojavio se tekst u kojem piše da asmatičari i epileptičari ne bi smeli da hodaju preko Trga Republike

* Tim povodom oglasio se Goran Vesić

* Naveo da je se uvek iznenadi njihovom glupošću

- Znao sam da je Dragoljub Petrović najbolji učenik medijskog magnata i tvorca tabloida u Srbiji Raje Rodića, kao što sam znao da se javno hvali po kafanama (a gde bi drugo) kako je njegova definicija uspešnog novinarstva da “nikada ne možeš dovoljno da potceniš čitaoca” što on veoma uspešno radi u Danasu sa svojim tekstovima.

"U Beogradu ima 200 kranova, živimo u trenutku kada se događa građevinski bum"!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:21 - 05.09.2019. 09:26 Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se u Beogradu, u ovom trenutku, nalazi više od 200 kranova na više od 2.000 aktivnih gradilišta, te da živimo u vremenu "velikog preobražaja našeg grada" i njegove nove izgradnje.

- Ipak, moram da priznam da me Petrović uvek ponovo iznenadi u kojoj meri je spreman da novinarstvo stavi u funkciju svog političkog gazde, koga on uvek ima. Ovaj put je njegov gazda Dragan Đilas jer on najbolje plaća, a kod Petrovića količina je novca obrnuto poporcijalna političkoj propagandi koju daje. 

- “Pismo čitaoca” koje je objavio u jučerašnjem Danasu u kome plaši ljude koji imaju srčane probleme ili su epileptičari ili asmatičari da mogu da “umru ako se šetaju Trgom Republike” Petrović je uradio u najboljem maniru čuvene rubrike “Odjeci i reagovanja” iz devedesetih godina.

- Ali još će nas Petrović iznenađivati. Kada god pomislimo da ne može niže i gluplje on nas demantuje.

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta