Gradska čistoća iz Beograda donirala vozila
Promo
Gradska čistoća iz Beograda donirala vozila

Promo

Gradska čistoća iz Beograda donirala vozila , Foto: Promo

Gradska čistoća iz Beograda donirala je dva vozila preduzeću "Standard" iz Kosovske Mitrovice - kamion za odnošenje komunalnog otpada i cisternu za pranje ulica.

Direktor Gradske čistoće Marko Popadić je rekao da je zahvaljujući uspešnoj politici sadašnje gradske vlasti, u velikoj meri obnovljen vozni park tog preduzeća.

"Zbog toga smo u mogućnosti da pomažemo manje razvijenim opštinama na teritoriji cele Srbije", rekao je Popadić koji je danas, zajedno sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, obišao preduzeće "Standard".

Popadić je naveo da ovo nije prva donacija Gradske čistoće Kosovskoj Mitrovici i dodao da je prošle godine doniran jedan traktor sa svim priključcima za čišćenje snega, kao i određen broj korpi za odlaganje komunalnog otpada.

"Današnjom donacijom kamiona i cisterne verujemo da ćemo našim kolegama u Kosovskoj Mitrovici pomoći da svoj posao obavljaju lakše, brže i da Kosovska Mitrovica zahvaljujući tome bude čista", rekao je Popadić.

Naveo je da je i JKP Beograd put doniralo jedan kamion za čišćenje snega.

"Na ovome se sigurno neće zaustaviti pomoć Grada Beograda Kosovskoj Mitrovici, a i ostalim opštinama na teritoriji KiM gde žive Srbi", dodao je Popadić.

Pomoćnik direktora preduzeća "Standard" Aleksandar Trajković je zahvalio Gradskoj čistoći i Gradu Beogradu na donaciji.

"Time su nam rešili jedan od gorućih problema, odnošenje i deponovanje smeća, i nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti saradnju koja je jako uspešna", rekao je Trajković.