"SVE JE RAVNO I NEMA NA ŠTA DA SE SPOTAKNE KADA SE NAPIJE!" Goran Vesić se oglasio povodom napada Rodoljuba Šabića na nov izgled Trga Republike!

Rodoljub Šabić napao je nov izgled Trga Republike. Tim povom oglasio se Goran Vesić.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

* Rodoljub Šabić napao je nov izgled Trga Republike

* Tim povodom oglasio se Goran Vesić

* Poručio mu je da nema na šta da spotakne kada se napije 

 

- Ha-ha! Evo javio se da priča o parama ovaj što je u dva mandata od države primao skoro pet hiljada evra bruto mesečnu platu! Pa za Šabića je rekonstruisani Trg Republike idealan.

Koliko ti Đilase džipova i luksuznih automobila imaš?!

- Sve je ravno i nema na šta da se spotakne kada se napije. Kao što se nedavno spotakao mrtav pijan u Maršala Birjuzova pa se svađao sa kamenjem, a potom izmislio da ga je neko gurnuo. A da centralni trgovi u velikim evropskim gradovima izgledaju baš ovako može da vidi iz slika u prilogu. Ali šta će Šabić nego da lupeta.

Tražila da se pobiju Srbi i spale naši popovi, pljuvala po nama i nazvala nas govedima!

AUTOR: Sputnjik/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.08.2019. 16:45 - 17.08.2019. 17:01 Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova pre dva meseca pokrenulo je disciplinski postupak protiv Nikčevićeve. Mirna Nikčević, Foto: screenshoot/Facebook * Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova pre dva meseca pokrenulo je disciplinski postupak protiv Nikčevićeve.

- Sećate se kako se nalupetao oko spomenika kralju Petru u Novom Sadu? Nažalost, i kada je putovao nije obilazio trgove već obično zaglavi u nekom pabu pa nije imao šta ni da vidi.

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi