parking
Shutterstock
parking

Shutterstock

parking, Foto: Shutterstock

* Lažni kontrolori naplaćuju parking

* Obučeni u civilna odela

* Na meti stranci i građani iz unutrašnjosti

U centru prestonice primećeni su lažni kontrolori koji građanima naplaćuju parking. Prema navodima građana na društvenoj mreži Tviter, lažni kontrolori primećeni su na parkinzima kod Studentskog parka, ali i u blizini Narodne skupštine.

Takođe, jedan korisnik Tvitera navodi da je imao neprijatnost sa lažnim kontrolorima u blizini Opštine Novi Beograd, pišu Novosti.

 

Lažni kontrolori su primećeni i kod Sava centra i na ulicama Dorćola. Prema informacijama, ovi prevaranti rade u civilnoj odeći, a glavna meta su im strani državljani, kao i osobe iz unutrašnjosti Srbije, koji uglavnom nisu upućeni po kom sistemu funkcioniše naplata parkinga u Beogradu.

Sugrađani nelegalne naplate parkinga mogu da prijave nadležnim organima ili zaposlenima u „Parking servisu“ koji će proslediti prijavu policiji.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

PROMENA KAKVU BEOGRAD NE PAMTI! Ova ulica u Lazarevcu dokaz je da više ništa neće biti ISTO!

RADOVI NA TRGU REPUBLIKE SE ZAVRŠAVAJU 1. SEPTEMBRA! Sledeće godine počinje rekonstrukcija još jednog trga, a ovaj deo Beograda će biti pretvoren u stazu za pešačenje!

STANOVNICI MIRIJEVA NA MESTU GDE SE DECA IGRAJU ZATEKLI NEOBIČAN PRIZOR Fotografija kruži društvenim mrežama, nikome nije jasno kako je ovo uopšte moguće! (FOTO)