Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili, priznajte sebi i drugima da i vi umete da napravite propust. Nije smak sveta ako priznate da ste pogrešili.

LJUBAV: Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako je situacija veoma problematična. Moguće je da uporno idete glavom kroz zid iako vidite da odtoga nema ništa.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nogama su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o mogućim poteškoćama vezanim za cirkulaciju i posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke probleme manjeg obima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u popodnevnim časovima. Pred vama je jako povoljna faza za nova ljubavna dešavanja. Spremni ste da se prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni manjim problemima sa zdravljem. izbegavajte preterivanje u bilo čemu.

BLIZANCI

POSAO: Razočarani ste jer niste uspeli da postignete uspeh koji ste želeli na ovom polju. Potrudite se da neke stvari prihvatite onakve kakve jesu i da izbegavate stres i dramu.

LJUBAV: Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom i da se u vašem odnosu dugo već ništa ne menja. Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno vreme za samoću.

ZDRAVLJE: Moguć je hroničan umor kod vas u narednom periodu. Dosta toga bi sada moglo da vas opterećuje pa izbegavajte da se naprežete. Idite redovno kod lekara.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

POSAO: Nemojte da rizikujete bilo šta danas i potrudite se da svoje obaveze završavate na vreme. Nije vam povoljan period za posao i možete da imate manje probleme.

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da se polako hladite. Imaćete želju da prekinete tu vezu. Najbolje je da radite ono što osećate da je ispravno.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. U narednom periodu vam sledi faza u kojoj možete da imate tegobe sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za veće transakcije, moglo bi da dođe do neke greške ili do nekih komplikacija na ovom polju. Najbolje bi bilo da danas na polju posla ne rizikujete.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu koja traje već duže vreme. Vreme je da se pozabavite vašim odnosom i da odlučite šta ćete.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u ovom peridu pa je važno da vodite računa o vašoj ishrani na vreme. Čuvajte se i mogućeg stomačnog virusa.

DEVICA

POSAO: Izbegavajte preterano naprezanje i preterano forsiranje novih poslovnih događaja jer vam je nepovoljan dan. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično napeti.

LJUBAV: Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Najbolje bi bilo da ne ulazite u bilo kakve svađe sa partnerom u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Vodite računa o zdravlju. Ukoliko postoje bilo kakve tegobe kod vas na vreme posetite vašeg lekara.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Finansije vam nisu stabilne i prilično ste zabrinuti zbog toga. Moguće je da su vam okolnosti na ovom polju komplikovane i da vam nije lako da sve rešite.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i potrebno vam je neko vreme da sebi definišete šta želite. Potrudite se da ne forsirate promene u vezi ako niste sigurni u njih.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vaam bude osetljiva. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Idite na redovne kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete uspeti da ostvarite svoje ideje danas jer sreća nije na vašoj strani. Potrudite se da budete strpljivi kako bi vam se rešile sve situacije koje vam trenutno stoje nad glavom.

LJUBAV: Delujete nezainteresovano i partner vam to zamera. Moguće je da se sa vaše strane zaista polako gube osećanja. Pred vama je period u kojem ćete se udaljavati sve više.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za razvoj situacije na ovom polju i imate utisak da su okolnosti protiv vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neizvesno stanje na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni i ljubomorni, pa vam to predstavlja određeni problem na ovom polju. Dajte sebi vremena i najpre poradite na samopouzdanju kako bi u ljubavi bili srećni.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji koja može da vam bude uzrok i nekih drugh zdravstvenih problema. Posavetujte se sa stručnjacima oko svega što vas muči.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dobar odnos sa kolegama, danas se neki konflikti mogu dodatno pojačati kod vas. Maksimalno se potrudite da budete spremni na kompromise.

LJUBAV: Želite da vam se desi nova ljubav ali nažalost na tom polju kod vas još uvek nema nekih većih promena. Potrebno je da budete strpljivi još neko vreme dok se ne desi prava ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj možete da imate manje probleme sa zdravljem pa se potrudite da se posvetite sebi.

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da balansirate u određenim poslovnim okršajima. Nije povoljan period za otvorene sukobe na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da više nemate ista osećanja prema partneru i da sve više razmišljate o prekidu veze. Očekuje vas period u kojem bi vaš odnos sa voljenom osobom mogao da bude promenljiv.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas muči. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Leđa bi takođe mogla da vam budu prilično osetljiva.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za važne odluke kod vas. Potrudite se da uradite ono što možete kako bi vam se situacija popravila. Budite strpljivi i znajte da sve ide u svoje vreme.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije otvoreno pokazala svoje mišljenje o vama, pa ne znate na čemu ste. Moguće je da vas opterećuje odnos koji imate sada.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su naglašeni kod vas. Izbegavajte preteran unos masnoće i generalno se potrudite da vodite više računa o svojoj ishrani. Pazite na zdravlje.