Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Važno je da pokažete dovoljno upornosti u svojoj nameri da ostvarite poslovni uspeh kojem težite. Očekuje vas dan u kojem će na neki način vaša ozbiljnost biti na testu.

LJUBAV: Na polju emocija vas očekuje prilično težak period u kojem nećete moći da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Moguće je da ćete se zatvoriti u sebe na neko vreme.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete moći da posvetite samo sebi. Izbegavajte bilo kakvo veće naprezanje danas.

BIK

POSAO: Danas ćete dobiti pomoć oko posla koji smatrate prilično važnim. Možete da očekujete pozitivne preokrete generalno. Pred vama je povoljan period u kojem su moguće promene.

LJUBAV: Pokušavate da nađete pravi trenutak da voljenoj osobi stavite do znanja da želite zajednicu sa njom. Možete da očekujete da ćete biti srećni kada počnete da planirate zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati puno snage i energije i da ćete se osećati jako dobro u svojoj koži sada.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam lako da se sasvim fokusirate na posao. Moguće je da imate privatne probleme koji vam prave pometnju. Potrebno vam je vreme kako bi sve vratili pod svoju kontrolu.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da sumnja u vas i da joj nije dovoljno da sluša vaša opravdanja već želi i neke dokaze po pitanju određenih situacija.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti na svakodnevnom nivou. Dovoljan unos vode je od velikog značaja za sve funkcije u vašem organizmu. Slušajte savete lekara.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

POSAO: Odluke koje sada budete doneli se kasnije, na duže staze mogu pokazati kao veoma važne i nadasve ispravne. Potrudite se da budete fokusirani na svoj posao maksimalno.

LJUBAV: Ako se brinete oko toga kakav će vam biti odnos sa voljenom osobom, shvatićete da nema razloga za to. Partner će pokazati da vam uliva poverenje i da vas iskreno voli.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa biste o tome trebali da povedete računa. Idite na redovne lekarske kontrole.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete uspeti da završite poslovne obaveze i da ostatak vremena provedete na neki pozitivan način. Možete da očekujete šansu da se malo odmorite.

LJUBAV: Zbog čestih nesuglasica sa voljenom osobom polako nastupa faza zahlađenja i distance. Nije vam lako da priznate da ste pogrešili jer vam sujeta to ne dopušta.

ZDRAVLJE: Problemi zbog pada imuniteta su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni većim smetnjama i oscilacijama na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Danas ćete imati više sreće na polju posla nego u prethodnom periodu. Trebalo bi da budete zadovoljni rezultatima. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite neki pomak.

LJUBAV: Vaša očekivanja su na neki način sada prevelika. Nije vam lako da se oprostite od nekih starih ljubavi sa kojima ste imali jaka osećanja u prošlosti i nadate se pomirenju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. U narednom periodu možete da budete generalno dobro. Možete da očekujete da ćete ispred sebe imati veoma pozitivan dan.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Budite spremni na nove komplikacije na ovom polju. Većinu problema imate zbog tuđih grešaka. Važno je da pokažete strpljenje kako bi prevazišli poteškoće.

LJUBAV: Svađe sa voljenom osobom svakodnevno iscrpljuju vaše izvore energije. Sve više razmišljate o prekidu veze koji bi mogao da usledi prilično uskoro kod vas.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je prilično osetljiv i možete da imate probleme na ovom polju. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom ako osećate bilo kakve tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Mnogo toga ne ide onako kako želite, brojne situacije vas opterećuju. Nemojte da rizikujete na ovom polju danas. Potrudite se da pokažete da ćete težiti stabilnosti.

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da upoznate osobu sa kojom je moguća ozbiljna veza u budućnosti. Spremni ste da se posvetite emotivnom polju i da uđete u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi i moguće je da ćete biti skloni problemima na ovom planu. Vodite računa o svojim navikama i poradite na tome da ojačate svoj imunitet na neki način.

STRELAC

POSAO: Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije na ovom polju. Potrudite se da za sve nađete dovoljno strpljenja. Ako budete brzopleti mogli bi da pravite neke greške.

LJUBAV: Spremni ste da sa voljenom osobom razmotrite ozbiljnije planove za zajednički život. Važno je da joj stavite do znanja da ste spremni da se trudite oko zajedničkih ciljeva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Hormonalni disbalans vas prati kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Danas vam je nepovoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati manju štetu ili gubitak na ovom polju. Potrudite se da poradite na boljoj kncentraciji i da ne gubite bitne stvari iz vida.

LJUBAV: Neophodan vam je novi preokret u odnosu sa voljenom osobom jer stvari već duže vreme loše funkcionišu među vama. Važno je da budete spremni na neke promene.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju. Redovno jedite i redovno spavajte kako bi se bolje osećali.

VODOLIJA

POSAO: Zabrinuti ste za radno mesto, moguće je da je oko vas dosta nepovoljnih okolnosti i loših vesti. Potrebno je da date sebi malo vremena kako bi našli drugi posao.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete osobu koju volite i da je vaš odnos sa njom u realnosti ipak lošiji nego što to želite sebi da priznate. Uskoro vam sledi mogući prekid veze.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Nezadovoljni ste, pod stresom i osećate pritisak sa svih strana. Bilo bi dobro da sa nekom bliskom osobom porazgovarate o svemu sto vas muči.

RIBE

POSAO: Nećete biti preterano zadovoljni razvojem situacije na ovom polju. Izbegavajte bitna poslovna dešavanja danas. Fokusirajte se sada na manje važne obaveze.

LJUBAV: Ukoliko imate udvarača danas ćete mu pokazati da niste preterano zainteresovani za njega. Moguće je da vam je trenutno vaša sloboda neprocenjiva i da je ne date nikome!

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. U narednom periodu razmisliteo malo većem unosu magnezijuma. Generalno se potrudite da vodite više računa o svom zdravlju.