Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, pa vam neke stvari sada stvaraju tenziju i pritisak. Moet da očekujete dan u kojem ćete biti prilično opterećeni obavezama koje imate.

LJUBAV: Moguće je da se nadate da će voljena osoba moći da vam progleda kroz prste iako ste grešili na razne načine. Pred vama je period u kojem je moguća veća kriza u braku.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Čuvajte se mogućih infekcija, bakterija i virusa.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom planu. Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Pred vama je povoljan period.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vreme flertujete. Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije u sebi. Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Iskoristite ovaj povoljan period.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste trenutno u fazi u kojoj možete malo da se odmorite i opustite. Niste spremni za nove poslovne poduhvate potrebna vam je mirnija faza u kojoj bi malo odmorili.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da sada preispitujete svoje odluke i odnos koji imate sa partnerom. Možete da očekujete da ćete uskoro naći rešenje za neke probleme.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem će vam sistem organa za varenje biti generalno osetljiv tako da je važno da veoma pazite na svoju ishranu.

Post, posna hrana, riba, salata

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će tokom današnjeg dana biti manjih komplikacija na vašem poslu. Potrudite se da ne reagujete burno i da ne ulazite u konflikte sa bliskim saradnicima.

LJUBAV: Pokušavate da stupite u kontakt sa osobom sa kojom ste nekada davno imali vezu. Još uvek niste zaboravili lepe zajedničke trenutke. Spremni ste da se ponovo spojite sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe koje su vezane za disajne puteve tako da je jako važno da vodite računa o sebi.

LAV

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti iako za sada na poslu sve ide dobro. Pokušajte da ne stvarate tenziju bez potrebe. Pred vama je period u kojem ćete morati malo bolje da se organizujete.

LJUBAV: Imate stabilan i dobar odnos sa voljenom osobom, što vas čini srećnim. Nema nikakvih ljubavnih problema kod vas. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Možete biti skloni nekim problemima kada je u pitanju stanje hormona. Idite na redovne lekarske preglede i potrudite se da vodite računa o sebi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan, pa nemojte da očekujete da ćete brzo doći do ostvarenja svojih ciljeva. Moguće je da ćete imati veće komplikacije na ovom polju danas.

LJUBAV: Moguće je da ste malo razočarani u vašeg partnera i da vam je potrebno vreme da razmislite da li želite da ostanete sa njim. U narednom periodu je moguć i prekid veze.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas muči. Potrebno vam je dosta vremena kako biste mogli da poradite na svom zdravstvenom stanju, da se odmorite, oporavite i relaksirate.

VAGA

POSAO: Imate neke dileme vezane za poslovno polje i ne možete da prevagnete na neku stranu. Treba vam još vremena za razmišljanje. Nemojte da žurite sa odlukama i ne idite protiv sebe.

LJUBAV: Moguće je da ne pokazujete svoje emocije na onaj način na koji bi to partner voleo da vidi. Pred vama je period u kojem lako može da dođe do krize u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Moguće je da imate dosta tenzije u sebi i da ste opterećeni problemima na mnogim poljima. Potreban vam je neki vid relaksacije.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete nove poslovne komplikacije. Potrebna vam je pomoć saradnika kako biste ih rešili. Nemojte da se izlažete većem naaporu od onog koji možete da postignete.

LJUBAV: Niste se mnogo posvetili osobi koja vam se dopada jer vam se čini da ona već ima nekoga. Vaša intuicija je uvek u pravu. Moguće je da će uskoro sve isplivati na površinu.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Imate probleme zbog prevelike napetosti, nervni sistem može biti opterećen. Povećajte unos magnezijuma i posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje komunikacije u kolektivu i generalno dobru situaciju na polju posla. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vas pratiti sreća.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i zadovoljni ste vašom vezom. U narednom periodu bi vam prijalo zajedničko putovanje. Možete da očekujete puno lepih trenutaka.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati sve ono što vam je potrebno. Pozitivnu energiju koju imate u sebi delite sa ljudima koje volite.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobar dan pogotovo ako se bavite poslovima vezanim za pravo ili bilo kakvo sprovođenje zakona i pravila. Pred vama su neki novi uspesi i postignuća.

LJUBAV: Ljubav vam je sada na poslednjem mestu. Karijera vam je sada važnija od svega. Možete da očekujete da danas nećete imati većih promena kada je u pitanju ovo polje.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom bi mogli da vas prate u narednom periodu tako da je važno da vodite računa o sebi. Posavetujte se sa lekarom ako vas tegobe budu pratile.

VODOLIJA

POSAO: Može vam se pružiti prilika za saradnju sa inostranstvom, koja bi bila veoma povoljna po vaš posao. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Možete da očekujete sreću na polju paralelnog flerta i tajnih veza. Imaćete više ljubavnih mogućnosti i dosta novih dešavanja i promena.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće. Povedite računa o svom zdravlju kao i o padu imuniteta koji bi mogao da vas zadesi. Izbegavajte duvanski dim, povećajte unos vitamina.

RIBE

POSAO: Nemate neke veće promene kada je u pitanju posao. Današnji dan vam protiče sasvim mirno i bez trzavica. Možete da očekujete da ćete imati višak slobodnog vremena.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni za ozbiljnu vezu iako bi osoba sa kojom se viđate to sada želela. Jednostavno želite drugačije stvari. Imate utisak da se ne poklapate baš najbolje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Povedite računa o svom svakodnevnom životu i navikama, potrebno je da menjate neke navike koje ste stekli a koje nisu dobre za zdravlje.