horoskop, mesec,
Pixbay

OVAN

POSAO: Poslovni raspored je podložan promenama. Sastanci koje ste planirali se otkazuju, a oni do kojih dolazi bivaju totalno neuspešni i ne dovode do nekih značajnih dogovora.

LJUBAV: Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Nemate razumevanja za partnerkinu ljubomoru i odgovarate joj prilično oštro što ona vidi kao potvrdu vašeg neinteresovanja.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je prilično osetljiv. Mentalno i emotivno ste neopušteni, zabrinuti, skloni depresiji. Situacija na poslovnoj i privatnoj sferi vas prilično pogađa.

BIK

POSAO: Posao se solidno odvija i deluje stabilno. Vi ste prilično komunikativni, otvoreni prema novim idejama, raspoloženi za kompromis. Posao vas ispunjava i daje stabilnost.

LJUBAV: Nemate potrebu da se vidite sa partnerom. Potrebno vam je da budete sami i da se odmorite. Voljena osoba sasvim pogrešno shvata vašu potrebu za samoćom i odmorom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o zdravoj ishrani mada razlog nije zdravstvene prirode nego estetske. Odličan je dan za posetu frizeru ili kozmetičaru.

BLIZANCI

POSAO: Saradnja sa kolegama je na granici da preraste u veću svađu. Svesno, da bi izbegli navedeni scenario, mnoge stvari koje vam se ne dopadaju prećutkujete radi prividnog mira.

LJUBAV: Partnera su emocije previše zanele. U fazi je kada želi da vas kontroliše i da tačno zna šta se dešava sa vama. Njegovo ponašanje vam smeta, ali se nadate da će ga brzo proći.

ZDRAVLJE: Kosti su prilično osetljive. Može doći ili do bolova ili čak do neke slučajne povrede. Osobe koje su već imale povrede naročito treba da se pripaze da se ne ponove.

RAK

POSAO: Prilično ste ambiciozni, ali dolazi do promene planova. Spoljni poslovni saradnik pomera vreme sastanka što vas destimuliše jer utiče na prolongiranje vaših drugih planova.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i raspoloženi ste za ulazak u vezu. Druga strana smatra da je daljina problem, dok vi verujete da zapravu ljubav to ne može da bude teškoća. 

ZDRAVLJE: Bubrezi su prilično osetljivi. Povedite računa o tome kako se oblačite. Može se desiti da vam se oblačite neprimereno vremenski prilikama i da vam bešika proradi.

horoskop, zvezde, astrologija, tuga

Pixbay

Foto: Pixbay

LAV

POSAO: Posao se manje-više solidno razvija. Usputne teškoće rešavate kada na njih naiđete. Glavni problem su finansije. Novca je sve manje i manje, a vaša briga raste iz dana u dan.

LJUBAV: Niti ste vi, niti druga polovina raspoloženi za komunikaciju i susret. Oboje imate probleme koje ne želite da delite sa drugom stranom. Zbog toga odnos stagnira.

ZDRAVLJE: Disajni organi su prilično osetljivi. Pripazite se hladnoće, hladnog vremena ili pića, jer može negativno da utiče na vaše zdravlje. Prilično ste neraspoloženi.

DEVICA

POSAO: Odnos sa kolegama je prilično neharmoničan. Ne samo da nema razumevanja, nego nema ni osnovnog poštovanja. Imate utisak da vas gledaju kao konkurenciju, a ne saradnika.

LJUBAV: Imate potrebu za kvalitetnom komunikacijom sa partnerom. Nažalost, druga polovina ima svoje probleme zbog kojih nije u mogućnosti da vam izađe u susret.

ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete računa o srcu i o pritisku. U slučaju bilo kakvih simptoma neophodno je da odmah reagujete, a ne da čekate da se simptomi sami povuku.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Odrađujete poslovne obaveze u opuštenoj atmosferi. Niste pod stresom i u žurbi što je za vas jako bitno. U potpunosti ste zadovoljni finansijama.

LJUBAV: Veza se ne razvija na željeni način. Imate utisak da kada bi partner bio drugačiji, kada bi želeo da se povinuje vašim željama da bi veza bila mnogo harmoničnija.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Uspeli sta da uspostavite pravu ravnotežu između poslovnih obaveza i vremena za relaksaciju tako da ni jedna oblast negativno ne utiče na drugu.

ŠKORPIJA

POSAO: Upornost je vaša glavna karakteristika. Postoji priličan broj prepreka na putu poslovnog uspeha, ali vi sa puno elana krećete u borbu protiv njih.

LJUBAV: U potpunosti ste zadovoljni emotivnom sferom. Štaviše, smatrate da je ovo oblast koja vam pomaže da se osećate snažno i borite u sferama gde postoje problemi.

ZDRAVLJE: Bubrezi su prilično osetljivi. Postoji mogućnost ili da krijete ove probleme ili da ne reagujete na vreme u očekivanju da će simptomi proći sami od sebe. To se neće desiti.

horoskop

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Prilično ste komunikativni i opušteni. Vašim kolegama je pravo zadovoljstvo da rade sa vama. Uspevate da ih opustite i smirite.

LJUBAV: Ne osećate se najbolje u vezi. Odnos i poverenje nisu još uvek izgrađeni, pa niste sigurni u kojoj meri je druga polovina zainteresovana za vas. Strah vas je da vas ne ostavi.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Imate zdrave navike vezane za pravilnu ishranu, redovnu rekreaciju i napravili ste odličan balans između posla i vremena kada se posvećuejte sebi.

JARAC

POSAO: Posao stagnira i zbog toga ste prilično zabrinuti. Odnos sa kolegama nije najbolji. Svi ste pod stresom i krivce za lošu poslovnu situaciju tražite u lošim potezima kolega.

LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali ne umete da ih ispoljite na spontan i otvoren način. Zbog toga voljena osoba nije sigurna u vaše emocije i pravi vam nepotrebne scene.

ZDRAVLJE: Očekuju vas hronični problemi sa kostima. Moguć je bol u leđima i zglobovima. Imate utisak da kolena nisu najstabilnija i da povremeno klecaju prilikom opuštenog hoda.

VODOLIJA

POSAO: Poslovna situacija je dosta teška. Ima puno teškoća, posao se ne odvija kao želite. Iako ulažete puno energije u posao imate utisak da razultata uopte nema. Zabrinuti ste.

LJUBAV: Prisutni su problemi na polju komunikacije sa voljenom osobom. Tvrdoglavi ste i iako vam ona nedostaje rešili ste da ne popustite i da je nećete prvi nazvati.

ZDRAVLJE: Neraspoloženi ste zbog loše poslovne i emotivne situacije. Potrebno vam je da se opustite i da nađete stvari u kojima uživate. Uradite sve što možete da pomognete sebi.

RIBE

POSAO: Raspoloženi ste za samostalni rad i da sami donosite poslovne odluke. Nadređena osoba vas premešta iz zone konfora u novi projekat što vam se uošte ne dopada.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni. Imate naglašenu potrebu za blizinom i podrškom partnera, ali je partner blaženo nesvestan vaših potreba. Osećate se usamljeno iako ste u vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su standardni problemi vezani za srce, pritisak i nerve. Pod stresom ste i za vas je najbolje da odvojite deo vremena samo za sebe, odmor i relaksaciju.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

07.11.2020 08:09

Naravno i ja sam zaljubljen do usiju,a to vec dugo.?