horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Nostradamus je bio najveći prorok koji je ikada postojao na ZemljiNjegova predviđanja 2021. godinu:

1. Zombi apokalipsa
Ruski naučnici će stvoriti biološko oružje i proizvesti virus koji može pretvoriti muškarce u zombije, a ljudska rasa će u bliskoj budućnosti izumreti.

Da, ovo se čini nemogućim, ali Nostradamus je već predvideo mnoge neverovatne i naizgled apsurdne stvari koje su se stvarno dogodile...

2. Glad biblijskih razmera
Nostradamus je predvideo da će prvi znaci smaka sveta uključivati glad, zemljotrese, pojavu raznih bolesti i epidemija, koje se već češće javljaju.

Pandemija koronavirusa započeta 2020. godine označava početak niza neželjenih događaja koji će uticati na svetsku populaciju. Velika katastrofa vratila bi nas u prošlost i veliki deo svetske populacije ne bi mogao da prevaziđe ovo prokletstvo. 

Od 2020. godine, a posle 248 godina, Saturn će ući u Jarca i uticaj ove zvezde biće povezan sa uticajem Plutona, koji će takođe biti pozicioniran u Jarcu. Ove zvezde će stvoriti izvanrednu konjunkciju koja će promeniti sudbinu sveta. Pozicioniran u Jarcu, Saturn vlada društvenom hijerarhijom, moći, autoritetom, funkcijama i statusom države. A negativni događaji koji su opisani u ovom predviđanju nastali su u vezi sa Saturnom i Plutonom, koji je planeta smrti, razaranja i rekonstrukcije.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

3 . Solarne oluje

Prema Nostradamusu, 2021. godinu će obeležiti nekoliko velikih svetskih događaja. Tokom ovog perioda će se dogoditi velike solarne oluje i ove pojave bi mogle ozbiljno uticati na Zemlju.

Prema predviđanju Nostradamusa "Videćemo kako se vode podižu i zemlja se urušava ispod njih".

Negativni efekti klimatskih promena tada će prouzrokovati mnoge ratove i sukobe dok se ljudi nadmeću za preostale prirodne resurse i uslediće masovne migracije.

4. Kometa će se sudariti sa Zemljom ili će joj se približiti
Ovaj događaj će prouzrokovati zemljotrese i druge prirodne katastrofe "Na nebu se vidi vatra i dugačak trag varnica".

Druga tumačenja tvrde da se ovaj katren odnosi na veliki asteroid koji će se sudariti sa Zemljom. Jednom kad uđe u Zemljinu atmosferu, ovaj asteroid bi se zagrevao i zapalio bi nebo poput ogromnog plamena. NASA je već objavila da je gigantski asteroid u narednim godinama u opasnosti od sudara sa Zemljom. Američka agencija je već izdavala dnevna upozorenja, međutim, događaj u pitanju je mnogo ozbiljniji.

Asteroid nazvan 2009 KF1 verovatno će se sudariti sa Zemljom 6. maja 2021. NASA-ini stručnjaci uspeli su da izračunaju ovaj datum analizirajući njegovu putanju. NASA tvrdi da bi udar ovog asteroida na Zemlju bio ekvivalentan eksploziji 230 kilotona TNT-a, 15 puta većoj od atomske eksplozije koja se dogodila u Hirošimi 1945. godine.

5. Razorni zemljotres uništiće Kaliforniju
Prema nekim tumačenjima, katren koji je napisao Nostradamus ukazuje na to da će izuzetno moćan zemljotres uništiti Kaliforniju 2021. godine.

Nostradamus je objavio da će novi zemljotres pogoditi Novi svet ("zemlje Zapada") i čini se da se ovo predviđanje odnosi na Kaliforniju. Prema astrolozima, sledeći katren "Merkur u Strelcu, Saturn u opadanju" odnosi se na 25. novembar 2021. jer će ove dve planete biti u položaju naznačenom tom datumu.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

6. Američki vojnici imaće moždane implantate

Američki vojnici bi bili pretvoreni u kiborge, makar cerebralno, kako bi spasili ljudsku rasu. Ovaj implantat treba da nam omogući razvoj digitalne inteligencije kako bismo nadmašili biološku inteligenciju. Prema Nostradamusu, ova inovacija će nam zato pružiti mogućnost integrisanja veštačke inteligencije u ljudski organizam.

BABA VANGA

Šta Vanga predviđa?
Glavni problemi s kojima će se Rusi suočiti 2021. biće nagli pad stanovništva i povećane zapadne sankcije. Evropske države će patiti od invazije muslimana. Sukobi između predstavnika različitih religija postaće uzroci ratova u zemljama Starog sveta.

Pored toga, Vanga je predvidela da će trgovinski ratovi, koje su Sjedinjene Države pokrenule s većinom zemalja sveta, naneti ozbiljan udarac američkoj ekonomiji 2021. godine.

Za naredne decenije, Baba Vanga je predvidela veliku svetsku glad između 2025. i 2028. godine, otapanje polarnih kapa do 2045. godine, kloniranje organa do 2046. godine i kraj čovekovog života na Zemlji oko 3797. godine. Dobra vest je da još uvek imamo preostalog vremena da činimo dobro na našem putu u ovom svetu!

Takođe, mnogi drugi poznati vidovnjaci i proroci dali su svoja predviđanja događaja u 2021. godini.

Apokalipsa
Američki prorok Kenton Bešor tvrdi da će 2021. godina biti početak apokalipse. Prema njegovim predviđanjima, destruktivne snage će uticati na našu planetu tokom sedam godina, nakon čega će doći Armagedon.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Izvlačenje Lenjina iz groba

Aleksej Pohabov, koji je pobedio u sedmoj sezoni Bitke vidovnjaka, veruje da će se 2021. godine u Rusiji desiti događaji koji će pokrenuti izbijanje Trećeg svetskog rata. Još jedan učesnik Alipia, takođe predviđa početak oružanog sukoba u zemlji. Prema rečima ovog vidovnjaka, krvavi rat će početi zbog posmrtnih ostataka davno umrle osobe koji će biti izvađeni iz njegovog groba. Stručnjaci smatraju da se radi o Lenjinu.

Razočaravajuće prognoze Matrone Moskovske
Sveta Matrona Moskovska iznela je prognoze da će Rusi morati da se suoče sa teškom političkom i ekonomskom krizom. Stanovništvo zemlje je može savladati samo ako prestane da gaji individualizam i ponovo stekne veru u Boga.

Stanovništvo Belorusije i Ukrajine će pasti pod uticaj Zapada i otuđiti se od bratske Rusije. Rezultat takvih akcija biće revolucije i ratovi na teritorijama tih država.

U evropskim zemljama će se značajno povećati broj izbeglica iz islamskih država. Sukobi između njih i lokalnog stanovništva završiće se krvoprolićem.

Povratak Isusa Hrista
Prema predviđanju pokojnog američkog sveštenika dr F. Kentona Bišora, osnivača i bivšeg predsednika Svetske Biblijske organizacije, smak sveta će početi 2021. godine, a doživeće vrhunac povratkom Isusa Hrista, što će se desiti najkasnije 2028. godine.

Ovaj teolog je tvrdio da Biblija obiluje simbolima koji ukazuju na predstojeću apokalipsu i veruje da su dva rata u jednom veku i rađanje Izraela bili početak kraja.

Grčka sintagma "tauta panta", prevedena kao "sve to" odnosi se na početak porođajnih muka (Jevanđelje po Mateju 24:8)

- Hrist je zapravo rekao da kada doživite porođajne muke - Prvi i Drugi svetski rat, glad, smrtonosne zaraze i zemljotrese - znaćete da se približava Njegov dolazak.

Komentari (1)

vuk

06.01.2021 04:38

Bože, vidiš li, čuješ li te nebuloze?!