horoskop, mesec,
Pixbay
horoskop, mesec,

Pixbay

Foto: Pixbay

Jedno od najstrašnijih poznatih sujeverja jeste pojava punog Meseca na Noć veštica. To će se dogoditi baš ove godine.

Astrologija kaže da retki plavi Mesec koji će se pojaviti 31. oktobra može da utiče na vas više nego što mislite.

- Tačno u trenutku punog meseca, Uran će biti na istom stepenu kao i naš prirodni satelit. Uran je planeta promena, slobode i ponovnog pronalaska. Uzdrmaće nas i dati priliku da odbacimo stare obrasce. Uran traži od nas da se probudimo i otvara vrata promenama za svaki znak Zodijaka - kaže astrolog Hajdi Rouz Robins.

Neka vam zvezde budu vodilja i saznajte kako će ovaj retki fenomen uticati na svaki horoskopski znak!

Ovan

Poznato je da Ovan ima jake ambicije i sve ulaže u karijeru. - Ovaj pun mesec uzdrmaće vaše ritmove i rutine. Šta zaista cenite? Obavezno provodite vreme radeći ono što volite, a ne samo ono što donosi korist - poručuje Robins.

Bik

Bik voli kućnu udobnost, ali to ih definitivno ne čini lenjim. Ako ništa, ovaj horoskopski znak želi da nauči kako da zaradi više novca i sreću pronalazi u predmetima oko sebe. - Dajte svom preduzetničkom duhu energiju. Šta želite da pokrenete? Ovaj pun Mesec aktivira vatreniji pristup načinu na koji radite svoj posao - savetuje astrolog.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dobri govornici koji gotovo pucaju od kreativnosti, radoznalosti i ideja. Ima smisla da prognoza za plavi Mesec bude kreativna strana ovog vazdušnog znaka, sa fokusom na produktivnost. - Ovaj plavi Mesec aktivira vašu maštu. Uživajte i pustite talentima da vas vode. Zaronite u carstvo svojih snova i vizija. Neka vaša umetnost prednjači - savet je astrologa za sve Blizance.

Rak

Rak voli svoje prijatelje i porodicu, a ovaj pun Mesec učiniće ih još važnijim. - Ovaj pun Mesec traži od vas da aktivirate svoja prijateljstva i zajednicu. Poziva vas da izađete iz zone komfora i otkrijete nešto novo - poručuju vam zvezde.

Lav

Lavovi su puni ponosa. Najbolji kompliment koji možete dati ovom znaku jeste "Divim se tvom samopouzdanju". Ovo samopouzdanje će vam pomoći i u poslu. - Ovaj pun mesec je sjajan za podsticanje vaše karijere. Izložite svoje ideje. Razmislite o novim poslovima. Promenite nešto. Skupite hrabrost za inovacije - kaže Robins.

horoskop, greh

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Devica

Devica je generalno poznata kao najorganizovaniji znak Zodijaka, pa bi ovom zemaljskom znaku moglo biti teško da istraži neku spontanost. - Rizikujte. Usudite se da istražujete. Ovaj plavi Mesec aktivira vašu želju da proširite vidike i naučite nešto novo. Ne brinite o savršenstvu. Samo zaronite - poručuje astrolog Robins.

Vaga

Vage sjajno pronalaze ravnotežu, ali ponekad treba da potraže dublju perspektivu u sebi. - Možda ćete otkriti kako postoje brojne tajne i istine. Ovaj pun Mesec aktivira vašu želju da uđete u srž stvari. Intimnost vam je važna. Želite da se duboko povežete.

Škorpija

Poznato je da Škorpije izuzetno duboko osećaju emocije, a to važi i za lična prijateljstva i veze. - Ovo je vaša prilika da donesete malo svežeg vazduha u svoje veze. Iznenadite svog partnera. Recite ili učinite nešto neočekivano. Napravite planove koji su van vaše uobičajene rutine - savet je za sve Škorpije.

Noć veštica

Profimedia

Strelac

Ovaj vatreni znak poznat je po avanturističkom duhu. Ponekad se avantura odvija unutra. - Ovaj pun Mesec otkriva da želite da se dobro zabavite. Možda ćete pronaći vreme da primenite i neke nove rituale zdravstvene zaštite. Imaćete neke nove ideje o tome kako se bolje brinuti o sebi - poručuje Robins.

Jarac

Struktura u svakodnevnom životu je Jarcu jednako važna kao i organizacija Devici. Ali, ponekad je vreme da se granice prošire. - Dozvoli sebi da se igraš. Budi spontan. Ovaj pun Mesec poziva dete u vama da se izrazi. Odmori se od osećaja da moraš da budeš glavni - kaže astrolog.

Vodolija

Svaki znak ima svoju snagu, a astrolozi kažu da je Vodolija jedan od najpametnijih horoskopskih znakova. Pa kako plavi Mesec utiče na Vodoliju? - Sjajno razmišljate, ali možda se osećate bolje sa ovim punim Mesecom. Dopustite sebi da potpunije izrazite ono što osećate. Pokušajte da se ne odvojite od svojih emocionalnih potreba - savet je za vas.

Ribe

Ribe su znak koji je simpatičan i voli sentimentalnost. Robins ima nekoliko dobrih saveta za Ribe: - Ovaj pun Mesec nadahnjuje vas da se na nove načine povežete sa drugima. Ispružite ruku i pozdravite nove ljude. Povežite se sa onima s kojima ste izgubili kontakt - savetuje astrolog Robins.