HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR Ovna i Vodoliju očekuje uspešan dan, Lav upoznaje srodnu dušu, a vi (VIDEO)

U životu možeš biti putnik ili pilot. Izbor je samo tvoj!

Embed: YT link: https://www.youtube.com/watch?v=xEC6x4sKZoM&feature=youtu.be www.youtube.com youtube.com

OVAN

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija. Ukoliko ste već razgovarali na temu pozajmice ili kredita novac stiže. Ukoliko planirate razgovor na tu temu biće postignut uspešan dogovor.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom, ali prijatnom flertu. Druga strana je zauzeta i nijedno od vas dvoje nema ozbiljne planove. Jednostavno vam prija opuštena atmosfera.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imunitet je jak. Evidentno je da ozbiljno shvatanje pitanje očuvanja dobrog zdravstvenog stanja. Nastavite sa navikama koje daju dobre rezultate.
BIK

POSAO: Uloženi trud se isplatio i vi ste jako ponosni na rezultate rada. Ono što vam diže samopouzdanje je činjenica ste isključivo samostalnim radom stigli do željenog cilja.

LJUBAV: Odnos sa parterom je mnogo bolji. Shvatili ste da nema razloga za ljubomoru. Veza je stabilna i harmonična. Maksimalno uživate u vremenu provedenom sa partnerom.

ZDRAVLJE: Cirkulacija nije najbolja. U pitanju je uobičajen problem na koji ste navikli i koji ne uspevate da rešite. Koliko god se trudili da se utoplite prsti su vam ledeni.

BLIZANCI

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na poslovne probleme. Želite da ih rešite da bi konačno posao mogao da se normalno odvija. Dobijate savet, podršku i pomoć od nadređene osobe.

LJUBAV: Emocije su vam suprotstavljene. Sa jedne strane maksimalno uživate u vezi i prelepo vam je. S druge strane imate strah da ne izgubite partnera i da se idila ne završi.

ZDRAVLJE: Urogenitalni sistem je osetljiv. U slučaju da planirate potomstvo bilo bi dobro da odete na kontrolu kod urologa. Mogli bi da dobijete neke korisne savete.
RAK

POSAO: Zadovoljni ste kako se posao razvija. Imate svoje tajne izvore koje koristite radi dobijanja korisnih informacija. Na taj način tačno znate u kom smeru da usmerite posao.

LJUBAV: Zaljubljeni ste. Emocije su vam proradile i u potpunosti ste se posvetili partneru. Partner je prilično ljubomoran i to vam jako smeta. Želite mirnu vezu, a ne svađu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imunitet je dosta dobar. Smatrate da je kretanje jako bitno i da doprinosi poboljšanju imuniteta, ali i dobrog raspoloženja. Uživate u šetnji.

horoskop, nebo, priroda
Foto: shutterstock.com

LAV

POSAO: Na poslu držite sve pod kontrolom. Tačno znate šta želite da postigne, jasno vam je na koji način i da imate dovoljno znanja i energije da to postignete. Postižete svoje ciljeve.

LJUBAV: Vaš pristup prema simpatiji je prilično pažljiv. Inicirate komunikaciju i trudite se da bude opuštena. Omogućavate drugoj strani da vas bolje upozna i da se opusti.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Dosta čitate na temu zdravlja i pojedine savete primenjujete. Vodite računa o ishrani, redovno se krećete i sve to zajedno daje odlične rezultate.

DEVICA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. On se normalno odvija. Problemi su prisutni na polju finansija. Jako ste zabrinuti, pa čak i pod stresom zbog loše finansijske situacije.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Primećujete da partner nije najbolje raspoložen. Želite da mu pomognete pa se trudite da ga zabavite i opustite razgovorom.

ZDRAVLJE: Nervi su vam jako osetljivi. Moguće je izbijanje psihosomatskih simptoma. Koža je prilično osetljiva i u slučaju problema sa nervima upravo ona će da reaguje.

VAGA

POSAO: Imate totalno različit način razmišljanja od nadređene osobe. Ona želi promene, a vi ih smatrate suvišnim. Posao se odlična odvija pa nema razloga za bilo kakve izmene.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, ali ne umete da uživate u emocijama i vezi. Preterano ste ljubomorni i posesivni. Na taj način kvarite dobro raspoloženje partneru i sebi.

ZDRAVLJE: Prilično ste opušteni kada je hrana u pitanju. Skloni ste da previše uživate i u jelu i u piću. Bilo bi dobro da se zaustavite na vreme i izbegnete prejedanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas problemi na poslu. Osmislili ste neke poslovne ideje, ali ne uspevate da ih ubacite u sistem rada. Pokušavate da nađete najbolji način za regulisanje problema.

LJUBAV: Da nema ljubavi, ne bi vas ni bilo. Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Ona vam omogućava da se dobro osećate. Odnos sa partnerom je najbitnija stvar u vašem životu.

ZDRAVLJE: Bubrezi su prilično osetljivi. Ono što je problem je vaš otpor da se obratite lekaru za pomoć. U stanju ste da čekate da simptomi sami prođu umesto da posetite lekara.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Prisutna je potreba za donošenjem poslovnih odluka. Kada razmišljate o opcijama ne znate za koju da se odlučite. Koristite intuiciju koja vam ukazuje koji je izbor najbolji.

LJUBAV: Partner insistira na razgovoru sa vama. Ima utisak da je subjektivan i da neke stvari ne vidi realno. Potrebno mu je vaše objektivno mišljenje i pozitivan način razmišljanja.

ZDRAVLJE: Genitalije su prilično osetljive. Bilo bi dobro da odete na redovnu kontrolu kod ginekologa. Postoji mogućnost ponavljanja nekog problema koji će lekovi uspešno da reše.

JARAC

POSAO: Imate odličnu saradnju sa inostrancim saradnicima. Dobro se razumete, imate slična očekivanja, posao se odvija baš kao što ste i planirali. Zadovoljni ste situacijom na poslu.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i ne prepoznajete sami sebe. Jako ste posesivni i najradite bi partnera vezali za sebe. Pokušajte da se opustite. Partner je lojalan.

ZDRAVLJE: Imunite je jak, a vi se osećate dobro. Smatrate da je jako bitno za zdravlje da se krećete, da se ne opustite. Iz tog razloga izlazite u šetnju koja vas ujedno opušta.

VODOLIJA

POSAO: Posao zahteva dozu prilagodljivosti. To vam nije problem jer vidite prednosti takvog načina rada. Bitno vam je da stignete do cilja, a nebitno kojim putem ćete ići.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Ono što vam se dopada je pogled druge osobe. On je prodoran i vama ukazuje na intelektualnu snagu i širinu druge strane. Zaintrigirani ste.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Jedino na šta treba da pripazite je ishrana. Može se desiti da vam neka hrana ne odgovara u smislu da je nova ili da sadrži nešto što vam smeta.

RIBE

POSAO: Prilično ste ambiciozni, vredni i željni dokazivanja. Pravite tajne poslovne planove od kojih imate velika očekivanja. Ne želite da ih otkrivate sve dok ne budu jasno formulisani.

LJUBAV: Uživate u odnosu sa partnerom. Smatrate da je brak najbolja odluka koju ste doneli u životu. Emocije su vam intenzivne i stabilne baš kao što su bile i na počektu braka.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa spavanjem. Prva opcija je da previše spavate. Druga opcija je da ne možete da se uspavate. Razlog je što previše razmišljate o poslu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi