horoskop, zvezde, astrologija, tuga
Freepik/freepik
horoskop, zvezde, astrologija, tuga

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodolije pa naša svest i životni put dobijaju druge smerove i razmišljanja za mnoge osobe na bolje dok pojedinci plaćaju svoje greške i nedela. Za doček Nove Godine Mesec će biti u Lavu i kvadratu sa Uranom i opoziciji sa Jupiterom , Saturnom dok su i oni u kvadratu sa Uranom pa će biti ispoljena tvrdoglavost, emotivna dramatičnost, frustiranost, depresija, nesigurnost, preterivanje i emotivna napetost, apatičnost i inpulsivnost.

OVAN
dragi Ovnovi vi treba da svedete račune šta i kako je prošla cela godina. Mnogi Ovnovi bi mogli biti i na gubitku pa se savetuje da izmirite vaše dugove . Ovaj mesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu . Vaš vladar Mars će biti negativno aspektovan sa Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvar slože. Emotivno mogu se dešavati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog dece dok pojedini zbog novca . Imate podršku od prijatelja i roditelja . Možda bi vam prijalo i bilo efikasno da sami razmislite bez saveta od drugih osoba. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte. Kada je zdravlje u pitanju sve je u najboljem redu ipak budite aktivni i trenirajte.

BIK
dragi Bikovi vi iznenada pokrećete misli da promenite posao a kako ovaj mesec nije najbolji ipak bi bilo mudro da sačekate posle nove godine. Nervoza postiže vrhunac u ovom mesecu ali ipak razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira što mislite da malo zarađujete. Pokušajte da budete smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima. Emotivna situacija se dosta iskomplikovala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo.

Pojedini Bikovi mogu otkriti neverstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti efikasan pa bi trebali razrešiti sve nedoumice. Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna dešavanja. Slobodnima predstoli lepo poznanstvo pa ipak se bolje upoznajte pre ulaska u vezu. Kada je zdravlje u pitanju više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas lekovite.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

BLIZANCI

dragi Blizanci kod vas se pokreću neke nove ideje za posao oko 20 decembra iako vam je ovaj mesec mnogo bolji nego prošli. Mogli bi dobiti vrlo povoljnu poslovnu ponudu pa nije sve u novcu već je bitno da li to vama odgovara i da li se vi tu uklapate. Kada je novac u pitanju podjednako idu troškovi i dobici pa ste uvek malo iznad pozitivne nule. Ne brinite dobar poslovni mesec je ispred vas i neke nove poslovne ponude.

Emotivno sa partnerom idu bolji dani i komunikacija je mnogo bolja . Rešeni ste da širom otvorite vrata pa vam partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Pojedini Blizanci razmišljaju o prinovi u porodici dok drugi imaju lepa druženja sa prijateljima i porodicom. Slobodni Blizanci nikako da upoznaju svoju srodnu dušu pa je najbolje da se ne nervirate već se opustite. Kada je zdravlje u pitanju ojačajte imunitet.

RAK
dragi Rakovi očekivanja na poslu su izostala u ovom mesecu ali ipak se vredi strpiti i sačekati. Sada je vreme da pokažete svoje talente ,šta sve znate i možete da uradite. Mnogi Rakovi koji su očekivali neku bolju poziciju ili veću platu trebaju se strpiti jer to može biti tek u sledećoj godini. Nemoj da vas mrzi da date sve od sebe i da sijate na poslu jer vas čeka pozitivno iznenađenje u novoj godini. Postoji mogućnost neke kupovine ili prodaje nekretnine.

Emotivno je lep mesec pa možete više vremena provoditi u krugu porodice i sa voljenom osobom. Vi sa svojim partnerom planirate imate harmoniju pa čak ako mogućnosti dozvole i otputujete negde. Vaša veza ili brak se učvršćuju bolje nego ikad. Slobodni Rakovi mogu da se zbliže pa čak i uđu u vezu sa osobom koju od ranije poznaju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na pritisak .

LAV
dragi Lavovi vi bi trebali dobiti nagradu za sav vaš uloženi napor tokom godine. Pojedini Lavovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu ili da čak sami birate šta vama odgovara. Kada je novac u pitanju sada možete i priuštiti da malo više potrošite i počastite sebe za sav trud i štednju. Emotivno kako ste opušteniji tako će i vaš partner uživati u romantičnom opuštanju sa vama.

Ako okolnosti dozvoljavaju bilo bi lepo da negde otputujete zajedno i planirate neki zajednički posao. U planiranju za budušnost pojedini Lavovi mogu planirati i proširenje porodice. Mnogo ljubavi i optimizma je u vašoj zajednici. Slobodni Lavovi će ostati slobodni uz druženje i poneki flert mogu provesti ovaj mesec. Kada je zdravlje u pitanju dosta je stabilno

horoskop

shutterstock

 Foto: shutterstock

DEVICA

drage Device iako u prvoj polovini meseca nemate nikakva bitna dešavanja na poslu i sve vam izgleda standardno ,već u drugoj polovini meseca pojedine Device dobijaju drugi i bolji položaj na poslu pa samim tim i veću platu. Ako radite u nekim grupnom ili timskom radu budite strpljivi i ljubazni bez konfliktih situacija da bi na kraju bili nagrađeni i zadovoljni. Emotivno neke uspomene se bude i stare ljubavi mogu va vaskrsnu pa ako imate partnera on može biti ljubomoran.

Pojedinim Devicama može partner da sazna za njihove tajne koje mogu stvoriti veliki problem pa se potrudite da sve objasnite . Neki bolji period i harmonija nastupa posle 20 .12. Slobodne device izlaze ,druže se ,upoznaju intersantnu osobu pa ostavite vreme za još dublje upoznavanje da vidite da li vama ta osoba odgovara i da li treba više da se angažujete za nju. Kada je zdravlje u pitanju sasvim je solidno samo bi trebali obratiti pažnju na ishranu.

VAGA
drage Vage vama su u prvom delu meseca moguće komplikacije na poslu gde možete doživeti stres. Neke greške su se podkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne nervirate i burno reagujete budite mirni i ne ulazite u konflikte. Pojedine Vage mogu dobijati Novac iz više izvora pa vam to ne pričinjava problem. Emotivno ovaj mesec ako ste bili nezadovoljni duži period može doći do razlaza u braku ili vezi. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa ko ostane uz vas bit će pravo čudo.

Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi. Vi ovaj mesec birate šta hoćete i kako hoćete a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu sa osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte kožu moguće su alergiske reakcije.

ŠKORPION
dragi Škorpioni vama se u ovom mesec dešavaju neki novi poslovni momenti. Nezaposleni Škorpioni mogu dobiti odličnu ponudu za posao koju trebate prihvatiti. Sviđa vam se i kao da ga vekovima čekate pa se tako i trudite da sve zadovoljite i ispoštujete kako treba. Dajete maksimum od sebve da što više uspete. Novac vam dolazi u većim pa čak i neočekivanim količinama. Divan mesec za vas.

Emotivno svi su uz vas i na sve možete da računate na porodicu ,prijatelji i društvo. Ako imate partnera i sa njime ste u harmoničnoj i zadovoljnoj zajednici. Opušteni i srećni izlazite družite se ,volite se što vas dodatno raduje i opušta. Slobodni Škorpioni mogu upoznati interesantnu osobu sa mnogo zajedničkih pogleda na život. Zdravlje je dobro

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

dragi Strelčevi vama predstoji srećniji mesec pa možete imati i sreće na lutriji. Inostranstvo po pitanju odlaska ili posla se otvara . Mnogi vaši ciljevi i planiranja sada mogu da se ispune . Posao je dosta solidan i bolji od prošlog meseca. Ne preporučuje se da se ulenjite već budite ambiciozniji da bi još više postigli . finansije su svakog dana bolje. Ako okolnosti dozvole mnogi Strelčevi odlaze u inostranstvo.

Emotivno ceo mesec je dosta dobar i harmoničan sa partnerom. Kako su emocije naglašene onda mogu da vas vrate u prošlost i da se promeni raspoloženje. Kako je bio pun Mesec i pomračenje u Blizancima i vašem polju partnera onda može biti malo turbulentan početak meseca. Slobodni mogu upoznati osobu koja im se sviđa ali je ne poznaju dobro pa ne treba da ulazite u vezu ishitreno. Kada je zdravlje u pitanju potrebne su vam fizičke aktivnosti i zdrava ishrana.

JARAC
dragi Jarčevi vi imate dosta uspeha u poslu posebno ako je posao vezan za nekretnine ,prodaju ,ekonomiju i finansije . Mnogi Jarčevi žele da pokrenu svoj sopstveni biznis što nije nemoguće ali pre trebate pokazati svoje umeće i talente šta sve znate da radite. Ako već imate posao kojim niste zadovoljni i koji stagnira onda bi trebali nešto novo da promenete da bi išlo bolje.

Emotivno je moguće da imate partnera ali se nekako osećate usamljeno i pomalo setno. Mnogi mogu uživati u samoći i radu na sebi ali ne smete zapostaviti partnera. Kako je slobodno kretanje ograničeno ipak vi možete sebi priuštiti boravak negde na planini u prirodi ,banji da se odmorite i uživate sa partnerom. Slobodni bi mogli krajem meseca upoznati srodnu dušu. Kada je zdravlje u pitanju onda su mogući bolovi u kostima i vratu.

VODOLIJA
drage Vodolije kod vas ulaze Saturn i Jupiter pa se poslovno dešavaju razne stvari ugovori pregovori potpisivanja ali se ipak ne preporučuje da menjate posao ili se selite jer je bolje posle nove godine kada će tokovi biti mnogo jasniji. Mnoge okolnosti vam idu na ruku i sreća vam je naklonjena. Sada je bitno da završite sve što treba za ovu godinu i krećete sa novim planom od nove godine. 

Emotivno ako imate partnera onda želite da vaš odnos dovedete do savršenstva i da ga maksimalno popravite. Sve što ste planirali sada je vreme da sprovedete u delo. Budite otvoreni i iskreni sa partnerom i proverite da li su vam želje iste. Lepe zvezdane prilike su sa vama. Slobodne Vodolije zbog Saturna mogu dosta razmišljati o starom partneru i bivšim ljubavima. Zdravlje je dosta dobro samo izbegavajte stres.

RIBE
drage Ribe vi pravite godišnji završetak i novi početak u karijeri. Ako ste se trudili tokom godine onda vam sigurno sleduje i nagrada. Sada treba da bude oprezni kada su finansije u pitanju. Ako ste radili u javnim sektorima možete biti iznenađeni sa unapređenjem i nagradama. Mnogo dobar mesec je pred vama .

Emotivno bi trebali razmisliti dobro kako se ponašate u vezi i braku koji je moguće ako nije dobar i da se završi. Velika očekivanja koja se nisu ispunila vas su odvela u razočaranje i kraj veze. Moguće je da imate podršku roditelja ili prijatelja pa ovaj težak period da prevaziđete. Slobodne Ribe mogu upoznati interesantnu osobu i uživati sa njom što je može odvesti da uplovi u vezu. Zdravlje je dosta dobro više spavajte i odmarajte.

PROČITAJTE JOŠ: