Ovan se plaši za svoju poziciju na poslu, Biku stagnira ljubavna veza, dok Jarca muči melanholija!
alo.rs
horoskop
Foto: printscreen

OVAN

POSAO: Savladao vas je osećaj nesigurnosti i ne mozete da odlucite za koju odluku da se odlučite. Imate utisak da ste neuspešni i plašite se da ne napravite grešku u proceni.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i trudite se da što više budete sa voljenom osobom. Kako postoji problem u smislu da neko od vas dvoje nije slobodan, veza je tajnog tipa.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. Potrebno je da povedete računa o ishrani. Može se desiti da pojedete hranu koja vam smeta, čiji je rok trajanja prošao i sl.

BIK

POSAO: Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude. Ono što vam posebno odgovara i privlači je plata. Upravo iz tog razlika ozbiljno razmišljate da li da ponudu prihvatite.

LJUBAV: Veza stagnira, a u suštini vi ste dobrim delom odgovorni za to. Otuđili ste se od partnera, nemate potrebu da sa njim delite svoja razmišljanja i emocije.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem. Osećate se dobro. Vodite računa o zdravoj ishrani jer mislite da je to ključ dobrog zdravlja. Deo slobodnog vremena providite u prirodi.

BLIZANCI

POSAO: U potpunosti ste posvećni poslu, odgovorni i postižete odlične rezultate. Niste svesni da je nadređena osoba upućena u vaše radne navike i da izuzetno ceni vaše zalaganje.

LJUBAV: Veza je u fazi stagnacije. Problem je što je došlo do udaljavanja i zahlađenja komunikacije. Nijedno od vas dvoje nije spremno da inicira razgovor o problemima.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je stabilno. Organizam vam je snažan, a vi zdravlje održavate redovno se baveći fizičkom aktivnošću. Rezultati su vidljivi.

RAK

POSAO: U potrazi ste za novim poslom i danas konačno dobijate poslovnu ponudu. Zadovoljni ste istom jer ispunjava većinu vaših kriterijuma.

LJUBAV: Iako ste u emotivnoj vezi niste emotivno ispunjeni. Vama je potreban nežan partner i intenzivna veza. Trenutni partner ne zadovoljava vaše potrebe.

ZDRAVLJE: Uživate u pripremanju hrane. Problem je što previše uživate prilikom konzumacije iste. Bilo bi dobro da se iskontrolišete i ograničite unos kalorične hrane.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Danas nećete biti zadovoljni rezultatima rada. Problemi su prisutni na polju komunikacije. Uprkos trudu nećete uspeti da ostvarite zadate ciljeve.

LJUBAV: Iako ste zauzeti uživate u neobaveznom flertu. Vaš ego uživa u saznanju da se dopadate mlađoj, slobodnoj osobi odnosno da ste poželjan muškarac.

ZDRAVLJE: U psihološkom smislu niste najbolje. Prolazite kroz fazu neraspoloženja koja neće dugo trajati. Generalno ste jaki u psihološkom smislu pa ćete se brzo vratiti u normalu.

DEVICA

POSAO: Poslovna situacija je složena. Što se tiče novca očekuje vas priliv koji će pozitivno uticati na vaš elan. Što se tiče obaveza očekuju vas teškoće koje nećete uspeti da rešite.

LJUBAV: Dok ste vi zadovoljni brakom, bračni partner ne deli ista osećanja. On smatra da ste previše fokusirani na poslovne obaveze i da vam ne ostaje puno vremena i energije za njega.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za pritisak. On je sklon oscilacijama tako da će vam se u glavi mantati usled pada ili skoka pritiska. Gledajte da ne propustite terapiju.

VAGA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Uživate u onome što radite. Za vas je posao način ispoljavanja svojih kvaliteta. U poslovnom smislu ste zadovoljni.

LJUBAV: Na poslu je aktuelan flert. Zavaravate sebe kako je sve to neobavezno i da je u pitanju dobar štimung, a ne nešto više. U suštini prilično ste zainteresovani za drugu stranu.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća. Uspeli ste da uspostavite ravnotežu izmešu profesionalnog i privatnog života i jednostavno uživate u svim oblastima.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju nove obaveze. Posla ima sve više i više tako da dobijate nove radne zadatke. Zahvaljujući znanju i iskustvu bez problema ih odrađujete.

LJUBAV: Emocije su vam žestoko proradile, kao i strast. Posvećujete maksimalnu pažnju tajnoj vezi. Trudite se da od okoline sakrijete u kojoj meri ste zagrejani za tajnu ljubav.

ZDRAVLJE: Odličan je dan za regeneraciju organizma. U slučaju da ste nedavno bili bolesni uspešno se oporavljate. Jasno vidite razliku i da vam je sada mnogo bolje nego pre.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste kako se saradnja sa strancima odvija. Druga strana, baš kao i vi je jako ambiciozna, vredna i prilagodljiva. Sigurni ste da ćete ostvariti sve poslovne ciljeve.

LJUBAV: Brak je stabilan, ali vi niste u potpunosti zadovoljni. Imate potrebu da vas voljena osoba pohvali, podrži, pokaže emocije... Sve to nedostaje u vašem braku.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Bavite se redovno rekreacijom i to vam prija. Ne samo da izbacujete stres na taj način nego i podižete imunitet. Pažljivo birate hranu.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Zbunjeni ste situacijom na poslu. Svesni ste da ulažete maksimalan napor, ali imate utisak da rezultati nisu u skladu sa vašim trudom i očekivanjima. Razmišljate šta je problem.

LJUBAV: Iako ste u braku dolazi do udaljavanja od bračne partnerke. Nemate potrebu niti za emotivnom bliskošću niti za komunikacijom. Prihvatate ovo stanje kao nešto normalno.

ZDRAVLJE: Niste najbolje raspoloženi. Hvala vas melanholija, neraspoloženi ste, skloni depresiji. U pitanju je samo prolazno neraspoloženje koje srećom neće dugo trajati.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa kolegama nije najbolja. Iako radite zajedno na projektu primećujete da retko kada imate iste ili slične zamisli. Vaš utisak je da okolina ne razume vaše ideje.

LJUBAV: Obuzima vas sumnja po pitanju vernosti bračnog partnera. Intuicija vam govori da se pojavila nova osoba u njegovom životu, mada nemate nikakve dokaze za to.

ZDRAVLJE: Umorni ste i pod stresom. Jedina stvar koja može na najbolji način da vam pomogne je dobar odmor. Potrudite se da se isključite od svega i dobro odmorite.

RIBE

POSAO: Prilično ste komunikativni, ubedljivi i uporni. Toliko želite da nađete novac za poslovni projekat da bez ikakvih problema nalazite sponzora koji će vas podržati.

LJUBAV: Zaljubili ste se i ne prestajete da mislite na voljenu osobu. Prisutna je teškoća u smislu da neko od vas dvoje nije slobodan tako da su vaše emocije tajnog tipa.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Najbolje da nastavite sa postojećim navikama s obzirom da daju dobre rezultate. Deo dana provodite relaksirajući se u prirodi.