NE OSVRĆU SE, NASTAVLJAJU DALJE Ova četri znaka najlakše raskidaju emotivne veze

Neki bi rekli - bezosećajni

 

Raskid, prevara, par, svađa
Raskid, prevara, par, svađa, Foto: Shutterstock, ilustracija

 Za njih ne postoji duboka patnja, oni kad završe, to znači da je stvarno kraj. Ovi znakovi horoskopa spadaju u najmanje patetične, a odlikuje ih težna ka slobodi i potpuna nezavisnost.

Vodolija

Znak koji dolazi na prvao mesto liste slobodnjaka jeste svakako Vodolija. Ovo je znak budućnosti, inovacija i istraživanja. Vodoliju ne možete držati posesivno u svom naručju, ona ja nezavina i odrekla bi se skoro svega za sopstvenu slobodu. Ako je pritiskate ljubomorom ili nekim dramatičnim scenama, pobeći će s osećanjem olakšice.

Ovan

Iako Ovan voli da je na vodećoj poziciji, tako i u ljubavi ceni da bi njegova reč morala biti poslednja, ovaj znak ume da uplovi u strasne veze i avanture. Ipak, Ovan kad ostavlja, ne okreće se za prošlošću, a i slab je sa tolerancijom i kompromisima.

Svađa, raskid, par, razvod, sukob
Svađa, raskid, par, razvod, sukob, Foto: Shutterstock

 

Blizanci

Koliko umeju samo obasuti pažnjom i nežnošću... No, problem kod Blizanaca jeste što su sva njegova osećanja vrlo, vrlo trenutna i ukloiko oseti da odnos pretenduje da postane ozbiljan, pobeći će glavom bez obzira.

Strelac

Za razliku od gore pomenutih kolega, Strelac vas neće ostaviti olako i bez griže savesti, ali takođe, njegova potreba za slobodom, koja je svojstvena Blizancima i Vodoliji, i ovde je akcentovana. Bez pritiska, da ne bi došlo do raskida bez mogućnosti povratka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi